QÜESTIONARI: CoRReDoRS.CaT

Published by championchip on

Us presentem el Club CoRReDoRS.CaT que també ha participat en l’enquesta de Clubs que estem duent a terme, i a més aprofitem per felicitar-los molt efusivament doncs aquest any estan d’aniversari assolint els primers 10 anys des de la seva formació.

Aquestes són les seves respostes:

1.- Creació de l’equip, any, persones, motius

L’equip actual de CoRReDoRS.CaT es va crear al mateix temps que va néixer l’associació l’any 2007, però la majoria procedíem de l’equip 10de1000. Actualment formem part de l’equip unes cent noranta persones aproximadament i el motiu va ser unir als corredor@s de fons solitaris, mitjançant Internet en un grup d’amics i coneguts.

2.- Definició nom de l’equip, com es decideix

El nom de l’associació va néixer a l’acta fundacional de la mateixa que va ser el gener del 2007, és a dir, que aquest any portem deu anys d’existència i estem d’aniversari. L’origen del nom va ser una proposta dels associats que vam estar a l’acta constituent.

3.- És un equip amb local social o un lloc de trobada?

No tenim cap lloc social o punt de trobada, però per interessos, proximitat geogràfica o horaris d’entrenament, coincidim en diferents punts. Podem dir que el nostre punt de trobada és virtual i és el fòrum de la nostra web.

4.- És un equip àmbit geogràfic, persones que viuen properes

Bàsicament som de l’àrea metropolitana de Barcelona, però també tenim associats d’altres punts de Catalunya.

5.- Hi ha un administrador/director al club o és auto-gestionable?

L’associació està formada per una Junta directiva i per comissions de treball pels diferents temes que portem, on pot formar part qualsevol persona associada amb ganes d’aportar actius a l’associació.

6.- Com es va decidir l’equipació de l’equip?

Un associat va dissenyar diferents models i en l’assemblea es va votar entre les persones associades presents.

7.- Es fan entrenaments conjunts?

Tenim diferents grups d’entrenament en diferents llocs de trobada i, per tant, sí que es fan: pel Litoral barceloní, per la CDLA, a les pistes d’atletisme de Cornellà, per la Diagonal, a Guiera, el Besòs …

8.- Com es decideixen les curses a participar?

Cada corredor té llibertat absoluta i fa el calendari que li bé de gust, no s’imposa res.

9.- Fan els membres una competició interna?

Sí que fem una competició interna que es diu LLiGa CoRReCaT on tenim curses de muntanya i d’asfalt bàsicament.

10.- Es fan reunions molt sovint? Sopars, dinars?

Realitzem un sopar anual general normalment els primers mesos de l’any i, després es realitzen trobades paral·leles amb grups més petits per afinitats, grups d’amistat o entrenament. També organitzem petites expedicions a curses fora de casa nostra, com mitges o maratons.

11.- Com es fa promoció de l’equip per aconseguir més membres? Es volen més?

Qualsevol persona que s’associa se la convida a participar a la Lliga d’Internet i és decisió d’aquestes persones el forma part de l’equip. No tenim ni un mínim ni un màxim. Tothom que estigui a gust és benvingut.

12.- A més de les curses, feu altres activitats? Quines?

Sí, organitzem curses: d’asfalt (Sant Quirze del Vallès), de muntanya (Cursa de la Campana a Vacarisses), d’ultrafons (les 24 hores d’atletisme a Can Dragó), en pista (el 1000 social) i solidària (Cronoescalada solidària a les Fonts de Montjuïc). La majoria de les curses que organitzem són de caràcter solidari i tots els diners recaptats van destinats a organitzacions solidàries com és el cas de la Fundació Miquel Valls. També oferim servei de llebres als organitzadors de curses, així com realitzem activitats solidàries com la recollida de samarretes i sabatilles que no s’utilitzen per a donar a entitats socials. Estem presents a les xarxes socials i tenim pàgina web on pretenem ser un punt de trobada del corredor popular a Catalunya.

“L’associació esportiva Corredors.cat, una associació independent i sense ànim de lucre que vol ser un punt de trobada pels corredors populars i de tot nivell.”


1.060 Comments

Comments are closed.