Mitges de Compressió COMPRESSPORT – Guanyadors sorteig

Published by championchip on

Compressport i ChampionChip signen un acord pel qual Compressport oferirà condicions de compra més competitives a tots els lectors de la Newsletter que es registrin per al sorteig que es farà el pròxim 27 de juny.

Un cop finalitzat el període de registre pel sorteig, a continuació teniu els guanyadors:

Compressport® és una companyia suïssa fabricant de productes de compressió per a atletes. La seva marca R2V2, està basada en teixits i filats d’alta qualitat combinant les més altes tecnologies.

Què ens aporten les mitges de compressió R2V2 a la nostra activitat?

ABANS

Abans de l’exercici físic o de qualsevol competició esportiva, els productes Compressport® acceleren el procés d’escalfament dels músculs reduint el risc de lesió.

La pressió sobre les venes dels productes Compressport® millora el retorn venós cap al cor, exactament com la pressió aplicada al fons d’un tub de dentifrici, causant la pujada cap a amunt de la pasta perquè surti fora del tub.

Consegüentment la circulació de sang global és augmentada: millorant l’oxigenació del múscul, impedint la inflamació i proporcionant a l’atleta un sentiment de cames lleugeres i fresques!

DURANT

L’ús dels productes Compressport® durant la cursa redueixen les vibracions musculars induïdes pels xocs amb el terra. Limitant aquestes vibracions, Compressport® redueix el dany del múscul, retarda la fatiga, millora el rendiment muscular i endarrereix el dolor que provoca el cansament.

El risc de tendinitis, dolors a les canyelles i les lesions musculars es redueixen. La compressió proporciona un suport efectiu i disminueix l’estrès a les articulacions i tendons.

Activant els receptors cutanis i musculars, la compressió del Compressport® millorarà les sensacions i consegüentment, la posició del cos durant l’esforç.

DESPRÉS

L’activació del flux de sang que resulta d’utilitzar Compressport® durant la recuperació després de l’exercici físic, augmentarà el subministrament d’oxigen eliminant les toxines més rapidament impedint la inflamació.

Consegüentment, es redueixen els dolors o danys musculars millorant el rendiment!

Més informació aquí.

Veure Vídeo.


2.661 Comments

Comments are closed.