Qui som?

Chip Timing, S.L. (Championchip) és líder en serveis de cronometratge a Catalunya. Amb més de 20 anys amb vocació de servei al corredor, reuneix a les persones relacionades amb l’esport per a crear una comunitat mitjançant la xarxa social xipgroc.cat.

Tant si corres, com si vas en bici o nedes, el xip groc és el nostre distintiu, el sistema de cronometratge més fiable, més extens, ecològic i que et permet disposar de la teva història i participació en esdeveniments de les nostres lligues; més de 30.000 usuaris ens avalen.

Championchip disposa d’un calendari anual de més de 250 curses. Facilitem experiències positives, inclusives i segures per les persones, a la vegada que respectem sempre la privacitat i la seguretat de les teves dades mentre utilitzes les nostres aplicacions i els nostres llocs web.

Som capaços de cronometrar des de la Marató de Barcelona, fins a la cursa més modesta, passant per la cursa de El Corte Inglés (60 mil participants), la cursa de Bombers (20 mil participants), la mítica Jean Bouin, els campionats de Natació de Catalunya o la marxa de bicicletes de Balaguer. Combinem el xip groc i el xip al dorsal.

Dissenyem els millors dorsals personalitzats, aplicant colors diferents per sortides amb calaixos, i amb tota la informació necessària per facilitar una àgil i eficaç fira del corredor.

La nostra plataforma d’inscripcions és única i adaptada als processos de recollida d’informació, flexible de cara a l’Organitzador, i potent i senzilla de cara al corredor. Si quelcom ens defineix, és la transmissió de valors relacionats amb esport i vida sana. Com diu l’Empar Moliner en el seu llibre: “De què fuges, qui et persegueix?”, sobre el que us recomanem la seva lectura:

“Quan torno de passejar estic contenta, però quan torno de córrer estic eufòrica.”

Championchip
Eufòria per córrer!