Serveis

Cronometratge

Ens encarreguem del cronometratge de TOTS els corredors de la cursa amb seguiment en temps real de les classificacions i amb diferents dispositius de xip no reutilitzable, a més d’un xip de lloguer molt més ecològic i respectuós amb el medi ambient.

Inscripcions

Creem i gestionem els formularis d’inscripcions online, amb flexibilitat per adaptar-nos a les necessitats de cada Organitzador, el qual tindrà accés 24×7 a les inscripcions.

Dorsals

El nostre departamen de Disseny farà els millors Dorsals personalitzats amb el NOM del Corredor, a tot color, amb trepat del guarda-roba. assignats per calaixos i amb incorporació de codi QR, a més d’altres informacions útils.

Assessorament

Amb els més de 20 anys d’experiència que ens avalen, podem assessorar els Organitzadors per tal que les proves siguin un èxit tant pels Corredors com pels mateixos Organitzadors. 

Publicitat

Us ajudem a donar veus a les vostres curses, tan als nostres webs com a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram…).

SMS i Diplomes

Servei d’enviament de SMS amb els temps parcials i finals de la cursa, a part d’un diploma acreditatiu del temps realitzat a cada cursa a través de la web de Xipgroc