QÜESTIONARI: Bunicus Run Club

Published by championchip on

Us presentem al primer Club de Runners que ha participat en l’enquesta que publicàvem ahir. Aquestes són les seves respostes:

 

1.- Creació de l’equip, any, persones, motius

La creació es va produir l’any 2015, després de la finalització del grup d’entreno de la botiga NIKE de L’Illa Diagonal, que es feien tots els Dimarts. A partir d’aquest fet, es crea aquest nou grup que inicialment era de 15 persones, fins a les 35 què som ara.

2.- Definició nom de l’equip, com es decideix

Un company dels inicis, sempre deia de tots els que corríem que érem molt BUNICUS, en tot el sentit de la paraula, bona gent, divertits, alegres, etc. i d’aquí va sorgir el nom final BUNICUS RUN CLUB i tothom hi va estar d’acord.
Evidentment el nom és un punt de referència per altres moltes coses, però per sobre de tot això, el més important són les persones.

3.- És un equip amb local social o un lloc de trobada?

No tenim cap local social i sí que mantenim el punt de trobada tots el Dimarts de l’any a les 20:00h a les escales de l’entrada central de L’Illa Diagonal. Un punt de trobada sense portes, ni carnets, ni inscripcions prèvies. És a dir, un local social per tots i per qualsevol que vulgui passar una estona divertida, esportiva, i sobretot desconnectar del “rotllo” del dia a dia amb bona companyia.

4.- És un equip àmbit geogràfic, persones que viuen properes

Gairebé tots viuen per la zona de les Corts i barri de Sants i per l’Eixample, menys alguns que viuen als afores de Barcelona com l’Hospitalet, Rubí, Sant Cugat, etc.
Fins i tot tenim BUNICUS fora del territori català, a Valladolid i per Vancouver.
I evidentment quan estem fora, bé de vacances o per viatge, la samarreta i els colors dels BUNICUS està per tot el món.

5.- Hi ha un administrador/director al club o és auto-gestionable?

Tenim un líder escollit per la majoria dels BUNICUS (a dit i sense opció).
Pel seu caràcter, empenta, historial esportiu, el fan idoni per aquesta funció. Confiem amb ell. Pere Rodríguez.

6.- Com es va decidir l’equipació de l’equip?

Entre uns i altres vam decidir l’escut, forma i color de la samarreta.
Tenim un dissenyador entre nosaltres.
Sempre decidim entre tots, és un grup obert amb iniciativa de cada un dels participants i cadascú pot opinar i dir la seva, encara que de vegades hi ha qui talla pel dret i decidí.
Però sempre amb molt bon rotllo i bons acords.

7.- Es fan entrenaments conjunts?

Sí, com hem comentat abans, el principal és sempre i tots els dies de l’any els Dimarts a les 20:00 L’illa Diagonal. Després en altres moments i combinant horaris de feina, casa, etc. es pot quedar en altres grups, alguns als matins o tardes entre setmana o també Dissabtes al matí.

8.- Com es decideixen les curses a participar?

Ens ho parlem entre tots i de forma lliure anem participant en les màximes possibles i les que creiem què poden ser interessants per tots. Inclòs hem participat fora de Catalunya aprofitant viatges i visites gastronòmiques com la Behobia, nous reptes com alguna Marató (Valencià, Sevilla), Mitja Marató (Amsterdam, Vancouver), etc.

9.- Fan els membres una competició interna?

No, però evidentment el “piques” i assolir nous reptes sempre hi són presents i amb això aconseguim una nova forma de motivació i marcar objectius. L’any passat van debutar a la Marató de Barcelona 6 persones.

10.- Es fan reunions molt sovint? Sopars, dinars?

SI, sobretot a fi d’any, per Nadal, fem el típic sopar d’empresa, i per l’estiu organitzem barbacoes. Durant la resta de l’any també ens ve de gust fer trobades fora de l’entrenament i celebrar tots els aniversaris i esdeveniments individuals possibles i anar a prendre alguna cosa i xerrar tots junts i explicar-nos “batalletes”, marcar nous objectius, etc., però sobretot passar-ho molt bé tots junts.

11.- Com es fa promoció de l’equip per aconseguir més membres? Es volen més?

Ja sigui pel color, el soroll i el cachondeo, la nova gent que es va incorporant, a part per sortir a córrer, s’afegeixen per la bona sintonia que es respira, lo bé i divertit què es fan les trobades, curses i precurses, i com sempre per tota la bona gent que pots conèixer.

12.- A més de les curses, feu altres activitats? Quines?

Si també. Cada cop més intentem sortir de la rutina, fem altres activitats com excursions de muntanya, curses de natació mar obert, triatló, etc.
Com al·licient esportiu, al voltant de fer exercici, fer curses i intentar assolir les marques personals de cadascú de nosaltres, està l’objectiu final de ser feliç, sentir-se bé, fer sentir bé a la resta i sobretot passar molt bones estones.

Gràcies.


4.224 Comments

Comments are closed.