championchip.cat

Qüestionari Championchip

Manuel Peñafiel: “Bogeria? No: constància i coratge per devorar quilòmetres”

Manuel Peñafiel Rebutti (Guayaquil, 1975) va ser campió nacional de 800m a l’Equador, als anys 90. Avui és Director Esportiu de l’Ecuador Club de Atletismo (ECA) que aglutina corredors originaris de províncies equatorianes com Guayas, Pichincha, Tungurahua, Manabí, Cañar i Cotopaxi, residents a Catalunya, que participen a la Lliga Championchip. Van fundar el club el passat 6 d’abril de 2014 sota el lema “compitiendo con uno mismo”, i accepten nous integrants “de qualsevol nacionalitat, sexe o edat”.

-És només córrer o també entreneu junts?
-Correm sols o acompanyats. I de tant en tant fem macro entrenaments amb gran part de la plantilla pels camins del riu Besòs.

-Quines altres activitats realitzeu?
-Triatló, ciclisme, gimnàstica, boxa…

-I s’hi fan amics, al club?
-Sí, perquè compartim esport i tema de conversa. La gent potser n’hi diu bogeria, però nosaltres n’hi diem esforç, constància i coratge per devorar quilòmetres o, senzillament, atletisme.

-Teniu una quota?
-De moment no cobrem res. Encara ens estem constituint i, donat l’atur existent, cobrar seria tancar. Ja ens costa inscriure’ns a les curses. Estem buscant una empresa que col·labori amb nosaltres, que ens ajudi a tirar endavant aquesta iniciativa pel benestar del grup i del jovent, que bona falta fa.

-Quants sou?
-Som uns trenta corredors actius que competim, i també fotògrafs, directiva, familiars, amics… Som gairebé uns cinquanta els dies de cursa.

-Tots corredors populars o també professionals?
-Tots populars. Tot i que alguns de nosaltres vam ser campions nacionals al nostre país als anys 90. El meu germà, Petter Peñafiel, en 1.500m i jo mateix, en 800m. També tenim ex campions intercol·legials escolars provincials, com Klever Chicaiza, Javier Tipamtuña y Dustin Peñafiel. I la jove promesa del club: Kevin Molina, un cadet guanyador de les últimes proves de 10k a Sabadell.

-Teniu un màxim d’integrants o anireu creixent mentre s’apunti gent?
-Tenim les portes obertes a tots aquells que vulguin formar part del club i practicar l’atletisme amb nosaltres.

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook