championchip.cat

Qüestionari Championchip

Magda Teruel: “També fem triatlons, excursions, bicicleta i… vermuts després de les curses”

Magda Teruel Llorente (Barcelona, 1980) és una de les corredores del MASQUES SANT ANDREU, que participa a la Lliga Championchip. Un nom, “Masques”, que ve d’una expressió, “mascachapas”, que feien servir en un programa de ràdio de quan es va fundar l’equip, el 2008, segons la Magda. Hem parlat amb ella del nom (“ara fem servir l’expressió ‘ser un masca’ quan algú fa una bogeria o alguna cosa friki”, afegeix) i d’altres dinàmiques del club.

-Qui el va fundar el Masques?
-Un grup d’amics del barri, que començaven a córrer plegats, vinculats al CN Sant Andreu. Un dels corredors havia practicat aquest esport tota la vida i va impulsar el procés per passar de ser “un grup d’amics” a ser “un club”.

-Quan el vau fundar?
-Oficialment, es va fundar com a Club Esportiu en forma d’Associació sense ànim de lucre el 23 d’abril del 2010. Abans d’això ja feia dos anys que es corria la lliga de Clubs amb el nom de Masques Sant Andreu.

-Per què el vau fundar?
-En un principi per córrer la lliga. Per això ja en teníem prou amb una samarreta i un nom. Però vam créixer molt i vam voler formalitzar-nos com organització, per gestionar les entrades i sortides de diners, coordinar-nos amb els fabricants de samarretes, etc.

-Com us definiríeu: club, associació, penya, botiga, grup d’amics, comunitat?
-Hem evolucionat de només grup d’amics a club, on es manté l’esperit d’amistat.

-Quin seria el vostre lema, el “reclam publicitari”?
-Som un equip molt local de Sant Andreu que dóna “el plus de la proximitat”. Com diem a la gent que es posa en contacte amb nosaltres, no som un grup professional, i portem un rotllo que dista molt del d’un equip professional, però es pot millorar entrenant amb nosaltres.

-És només córrer curses o també entreneu junts?
-També entrenem, horaris fixos dos dies a la setmana i la resta de dies cadascú s’organitza i també es fan subgrups per nivells.

-S’ha de pagar quota?
-S’ha de comprar obligatòriament la samarreta del club (que és un disseny exclusiu dels Masques) i a banda una quota anual de 5 euros.

-Quants associats teniu?
-Ara mateix som 90.

-Tots els vostres socis són corredors populars o també en teniu de professionals?
-Tots som populars.

-Teniu un màxim o anireu creixent mentre s’apunti gent?
-Anirem creixent, però som conscients que l’escalabilitat és limitada, i l’esperit del club es pot veure compromès si creixem molt més.

-I quines altres activitats feu, en tant que club o equip?
-Triatló, excursionisme, btt i bici de carretera. Però també oci, com ara alguns sopars o els imperdonables vermuts després de les curses.

-Ah, els vermuts després de les curses…
-(Somriu)

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook