Tot el que has de saber del Xip Groc

Published by championchip on

Tens xip o el vols tenir? És bo que coneguis la seguen informació, perquè en facis un ús correcte i explotis totes les seves possibilitats:

El xip és el DNI del corredor. És a dir, és personal i intransferible.

– Una vega el tinguis, registra’t a xipgroc.cat. Benvingut!! Ja som més de 45.000 usuaris registrats!

– Si el vols comprar en una cursa, el número de xip l’obtindràs el dia que el recullis. Abans no pots inscriure’t a cap altra cursa amb aquell número de xip. N’hauràs de llogar un.

– Si no et vols esperar, pots comprar el xip a qualsevol botiga.

Canvis a la cursa: durant la darrera setmana no s’accepten canvis de distància, circuits, etc. Els afectats haureu de dirigir-vos a la taula d’incidències de l’organització.

Championchip no pot fer un canvi d’inscripció entre curses. No es poden transferir els diners d’una cursa a una altra. Per tant, si no pots córrer una cursa, perdràs la teva inscripció.

No has rebut el comprovant? T’expliquem com recuperar-lo!

Cada xip està vinculat a un correu. No compris un xip d’una altra persona introduint les teves dades; ja que se’t vincularà directament a través del teu correu. Compra’l quan tinguis la sessió tancada i aquella persona amb el nou xip podrà registrar-se sense problemes.

– El dia de la cursa: recorda agafar el xip i col·locar-lo a la sabatilla. Si no el tens, no podràs puntuar a la Lliga!

No esperis a última hora per inscriure’t a les curses, ja que et pots  quedar sense dorsal. Els organitzadors a vegades tanquen abans perquè han assolit el rècord d’inscrits. Així doncs, no esperis a l’últim moment!

– Pots veure tots els teus resultats i fer les properes inscripcions a l’app de Championchip.

 

Esperem que aquesta informació hagi estat útil. Molta sort en les pròximes curses, corredors!