Comprar xip groc

El xip groc és un dispositiu PERSONAL que, adherit al peu de l’atleta, envia una senyal de baixa freqüència a les catifes de detecció, situades a la sortida i a l’arribada de cada cursa. Aquesta senyal permet dos factors fonamentals a l’hora de determinar la marca del corredor: 

 • Identificar-lo 
 • Registrar l’hora exacta en què el corredor passa per la catifa de detecció 

  El xip groc té tres avantatges principals: 

  1. Oblidar les cues
  2. Inscriure’s a les curses per internet amb el codi associat al dispositiu
  3. Participar a la Lliga Championchip i a la Lliga Trail.

  A més, no caduca, no s’ha de recarregar i, a diferència d’altres sistemes de cronometratge, no genera residus.

  Al ser propietari d’un xip groc, pots registrar-te a xipgroc.cat i consultar els teus resultats per internet, l’historial de les teves curses passades i les teves marques personals, així com participar a les diverses Lligues Championchip d’inscripció gratuïta.

  Pots comprar el teu xip en diversos establiments esportius o aconseguir-lo amb la inscripció d’algunes curses, i així t’evitaràs haver de llogar els xips blancs (que són d’un sol ús, pel que no permeten comparar curses ni inscriure’s a cap lliga).

  • Si tens dubtes respecte el xip, et deixem uns consells sobre com i on col·locar-te’l com utilitzar-lo per treure-li el màxim profit. 
  • Si has perdut el xip i te n’has de comprar un de nou, et deixem aquí els passos a seguir per conservar tots els teus resultats, progressos… sense perdre absolutament res del teu compte a xipgroc.cat.

  A continuació pots veure el llistat dels punts de venda oficials:

  Blog – Reportatges