“60.000 corredors gaudeixen anualment del nostre Xip Groc i participen en les nostres lligues de curses per internet”

Published by championchip on

Article publicat al diari “El Periódico” i al diari “Sport” el passat 11 de setembre de 2016.

ChampionChip és una empresa especialitzada en el cronometratge de curses populars mitjançant xips. L’any passat van cronometrar a Catalunya 250 curses, entre elles les d’El Corte Inglés, la Mercè, Bombers, Jean Bouin o la Marató de Barcelona. A més ChampionChip, creada el 1994, fomenta l’aspecte social i lúdic del running mitjançant la seva xarxa social xipgroc.cat. A través d’ella es pot formar part de diversos grups de corredors i participar en una lliga anual de curses urbanes i una lliga trail de curses de muntanya, com a novetat d’aquest any.

La Lliga ChampionChip 2016

La Lliga ChampionChip 2016 és una competició d’inscripció gratuïta i calendari anual, dirigida exclusivament als corredors amb Xip Groc, que agrupa les 160 curses populars més interessants de Catalunya, amb distàncies de 10 quilòmetres, mitges maratons i maratons. Les proves estan dividides entre les que puntuen senzill, doble i triple. Segons el reglament, a cada corredor se li puntuen les seves millors 14 curses, entre les quals hi ha d’haver 4 senzilles, 8 dobles i 2 triples.

Propera marca: Curses de muntanya i lligues corporatives.

Els Trails o curses de muntanya cada vegada tenen més èxit; ChampionChip organitza la Lliga Trail Kerzo 2016 que consta de 20 proves de mitja i alta muntanya, gràcies al patrocini de l’empresa Eugene Perma. A més l’staff que dirigeix Andreu Ballbé preveu organitzar en breu una gran lliga de running per empreses; els equips estaran gestionats pels departaments de RRHH de les diferents corporacions. Tal com ens explica Andreu Ballbé, “les empreses estan promocionant l’activitat física dels seus empleats perquè s’ha demostrat que millora el rendiment laboral, alhora que descendeixen les baixes laborals. Amb la lliga d’empreses esperem obtenir un èxit espectacular i una sana competició, ja que volem organitzar-la per sectors empresarials”.

Tot l’article aquí.


185 Comments

Comments are closed.