Un lliurament de premis inoblidable!

Published by championchip on

El passat dissabte 19 de gener, Championchip va celebrar el lliurament de trofeus i de medalles als guanyadors de la Lliga Championchip i la Lliga Trail 2018. Va ser un esdeveniment carregat d’il·lusió i diversió, en un indret entranyable: la sala Nova Jazz Cava Terrassa.

L’Andreu Ballbé, fundador de Championchip, va exposar una petita introducció i el context actual del running en les curses cronometrades per Championchip: va explicar que durant l’any 2018 van haver-hi 176.420 inscripcions en 330 curses i subcurses. Va argumentar la rendibilitat del xip groc, així com la necessitat que els ha portat a crear dispositius sostenibles, tant el xip de compra com el de lloguer. A part, va esmentar algunes de les novetats que incorporarà l’App del Xip Groc, com l’opció d’inscriure’s a les curses.

Finalment, va convidar al Sr. Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme a dir unes paraules. Villuendas va posar l’accent en la importància del corredor aficionat i l’èxit que s’ha assolit a les curses populars aconseguint que els atletes d’alt rendiment i els aficionats competeixin junts en un mateix esdeveniment.

Un cop acabats els parlaments, es va prosseguir al lliurament de premis de les dues lligues, Trail i Championchip i van anar pujant a l’escenari tots els premiats. En acabar es va sortejar un conjunt de rellotges Kronos, unes ulleres de la cursa dels Nassos, i varios dorsals per properes carreres. Finalment, els corredors es van dirigir als Amics de les Arts, on van gaudir de l’exposició de la Mitja Marató de Terrassa, que se celebrarà el diumenge 27 de gener.

Moltes gràcies a tots els assistents per formar part d’aquest dia tan especial. Esperem que aquest 2019 gaudiu dels mateixos o més èxits i que ens veiem en el lliurament de l’any vinent!

Podreu veure totes les fotos al Facebook del Xip Groc o fent clic aquí