27-D, Mitja Marató de l’Espirall – Vilafranca del Pedenès

Published by championchip on

El pròxim diumenge dia 27 de Desembre a les 10 h es donarà sortida a la XXXVI edició de la Mitja Marató de l’Espirall, que té l’honor de ser actualment la Mitja més veterana de Catalunya i que precisament serà l’última Mitja Marató del present any. Serà una bona oportunitat per fer un parèntesi enmig de les festes nadalenques, per no perdre la forma física i cremar els excessos alimentaris que solem fer per aquestes dates.

La vols córrer? Que millor que fer-ho envoltat de vinyers en el cor de l’Alt Penedès, una terra de vins!

Com a novetats, aquest any s’ha decidit fer una segona distancia per tant s’inclourà conjuntament una cursa solidària de 5 km a través de la qual l’Organització destinarà una part del cost de la inscripció a l’ONG “Pallapupas-Pallasos d’Hospital”. Una segona novetat, i la qual ha estat molt ben rebuda, és la introducció de 4 “llebres” a 1 h 20 min, a 1 h 30 min, a 1 h 40 min i a 1 h 50 min, amb l’objectiu de què pugueu tenir un punt de referència en ritme i així poder millorar les vostres marques.

Aquesta prova és puntuable pel 10è Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona així com per la Lliga ChampionChip.

Per a més informació i inscripcions podeu accedir a les webs:

Organitzador – http://goo.gl/UPSh4M

Inscripcions Mitja Marató – http://goo.gl/uOLJUc

Inscripcions Distància 5Km – http://goo.gl/IVXXIN

 

 


15 Comments

Comments are closed.