Els gegants de les Salesianes de Sant Andreu, la Sole i el Jan, corren la Cursa Popular de Sant Andreu

Published by championchip on

L’edició número 42 de la Cursa Popular de Sant Andreu ha comptat per primer cop en les seves quatre dècades d’història amb dos participants molt especials, la Sole i el Jan, els gegants de l’escola Mare de Déu de la Soledat, les Salesianes de Sant Andreu, que no s’han volgut perdre les curses infantils celebrades amb motiu de la Festa Major celebrada aquest matí pels principals carrers de Sant Andreu.

Els gegants han estat un punt d’atracció pels més de 300 joves esportistes que han pres part avui a les diferents categories de la prova i han estat nombrosos els que s’han volgut fer fotografies amb la Sole i el Jan abans que participessin en la cursa reservada als més petits amb els seus corresponents dorsals. Al creuar la línia d’arribada, el president de l’entitat organitzadora, el Club Natació Sant Andreu, Àngel Bernet, i el Conseller d’Esports del Districte de Sant Andreu han posat als dos gegants les seves respectives medalles per la seva participació.

 

Text i imatges: Alberto Montenegro