A elles, que també volen enganxar-se al córrer

Published by championchip on

“Faig esport perquè m’agrada i, precisament perquè m’agrada, faig tot el possible per entrenar-me amb regularitat! (…) Per això he volgut fer aquest llibre, per explicar per què córrer és bo per a tothom, per parlar de com cadascú ha de plantejar-se unes expectatives raonables que pugui complir i l’ajudin a ser feliç, i per mirar d’aclarir els dubtes més freqüents que solen tenir les dones que volen iniciar-se en aquest esport que enganxa tant”.

Són paraules del primer capítol del llibre Enganxa’t al running (Columna, 2014), subtitulat “Consells, motivació i alimentació per a dones que corren (o volen començar a fer-ho)”, que acaba de publicar l’experta en dietètica i nutrició, i triatleta, Sílvia Tremoleda (Madrid, 1974).

Amb una prosa amena i propera, i amb un reguitzell de bons i ben argumentats motius, Tremoleda, senzillament, fa venir ganes de córrer, tractant temes com si tothom pot fer-ho, la mandra i els nous reptes, els errors nutricionals més freqüents, bons consells dietètics per millorar el rendiment, menjar bé és fàcil i l’abast del canvi d’hàbits quan ens decidim a calçar-nos les vambes de córrer.

Per això, ara que arriba l’estiu, us afegim aquest Enganxa’t al running a les nostres recomanacions literàries. Un llibre de 270 pàgines, pràctic i ben escrit, enfocat a les dones que ja corren o a aquelles que volen començar a fer-ho (que ja sabem, i ens n’alegrem, que cada vegada en són més); tot i que segur que ells, de llegir-lo, també el gaudiran, perquè hi ha consells de sentit comú que són útils per a tothom.

Triatleta, tennista i jugadora de pàdel, Sílvia Tremoleda assessora en nutrició a tenistes, maratonians i triatletes, i ha sigut dietista de la selecció espanyola femenina d’hoquei herba i dels primers equips del FC Barcelona de futbol i bàsquet.

Aquí teniu un tastet del llibre:
http://static0.grup62.cat/llibres_contingut_extra/29/28497_Enganxa_t_al_running.pdf


1.102 Comments

Comments are closed.