‘Les 100 llistes per a runners’, un llibre lleuger ple d’informació útil per a corredors populars

Published by championchip on

El corredor i expert en finances i màrqueting esportiu Cinto Ajram ha unit esforços amb la guionista Natàlia Foguet i l’editora Martina Ros, que també corren, per publicar Les 100 llistes per a runners (LaButxaca, 2013), un original i lleuger llibre que, seguint el mètode checklist, ofereix un centenar de llistes amb informació útil per als corredors populars.

Curiositats i anècdotes, les millors cançons per córrer, els estiraments i l’alimentació recomanats, frases cèlebres, curses mítiques… En aquest llibret, editat imitant el format d’una llibreta Moleskine, hi trobareu tot això i molt més. Fins i tot hi ha espai per anotar les sensacions, reptes i trucs que aneu acumulant amb el temps.

Pensat, doncs, per ser una obra amena i estimulant (d’aquelles que et fan conèixer o visitar d’altres llibres, pel·lícules, pàgines webs o llocs d’interès) Les 100 llistes per a runners resulta un títol idoni sobretot per als corredors novells que vulguin tenir una visió àmplia d’aquest fenomen que cada vegada té més adeptes.

Amb Les 100 llistes per a runners “el lector es podrà inspirar i podrà aprendre, comprovar i repassar el que ja ha fet o sap, o que potser vol assolir, i també podrà deixar constància de tot el que va aconseguint”, diuen Arjam, Foguet i Ros al pròleg. En resum, una bona opció per regalar aquest Sant Jordi… als corredors.

JB


3 Comments

Comments are closed.