Què és la Lliga Internet Championchip?

Published by admin on

La Lliga Internet Championchip és una competició d’inscripció gratuïta i calendari anual, pensada per als corredors amb xip groc, que agrupa les 150 curses populars més interessants de tot Catalunya.

Les proves de la Lliga estan dividides entre les que puntuen triple, les dobles i les senzilles. Segons el reglament, a cada corredor li puntuen les seves 14 millors curses, entre les quals n’hi haurà d’haver 4 senzilles, 8 dobles i 2 triples.

La Lliga té vuit categories per cada sexe: fins a 34 anys, de 35 a 39 anys, de 40 a 44 anys, de 45 a 49 anys, de 50 a 54 anys, de 55 a 59 anys, de 60 a 64 anys, i més grans de 64 anys. Hi ha tres premis per cada categoria i tres d’especials per als guanyadors absoluts de cada sexe, així com per als corredors que hagin participat en més curses.

Podeu consultar tot el reglament i el calendari a la pàgina web de la Lliga.

Les novetats de la Lliga 2013 són l’augment del número de categories, que ara seran cada 5 anys, i el canvi de puntuació de les 14 curses màxim que puntuaran. De les 130 curses que formen el calendari de la Lliga 8 puntuen triple, 50 doble i 70 simple i es puntua un màxim de 2 curses triple, 8 doble i 4 senzilles.

Categories: Lliga

1.760 Comments

Comments are closed.