Championchip

curses

Lliga Runners RACC by Mizuno

juny 19, 2017 by championchip in curses with 0 Comments

T’agrada córrer? Vols posar-te una meta i superar-te dia a dia? Apunta’t a la Lliga Runners RACC by Mizuno, una lliga exclusiva per als socis del RACC més amants del running.

Com pots participar-hi

  1. Apunta’t : Inscriu-te a la Lliga Runners RACC by Mizuno. És obligatori l’ús del xip groc.
  2. Escull les teves curses: Apunta’t en Championchip (xipgroc.cat) a un mínim de 3 curses, entre elles la #10kmRACC (3/12/2017).
  3. Supera les teves metes: Participa a les curses i suma punts.

El premi: Guanya una experiència inoblidable 

  1. Inscripció a la marató de Berlín: corre en una de les ciutats més emblemàtiques d’Europa.
  2. Viatge pagat a Berlín: cobrirem les despeses del teu viatge perquè només hagis de pensar a córrer. Inclou 2 viatges d’avió i 3 nits en un hotel de 4 estrelles amb habitació doble i esmorzar.
By RACC.
SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook