championchip.cat

Dossier de premsa

“60.000 corredors gaudeixen anualment del nostre Xip Groc i participen en les nostres lligues de curses per internet”

setembre 15, 2016 by championchip in Dossier de premsa with 0 Comments

Article publicat al diari “El Periódico” i al diari “Sport” el passat 11 de setembre de 2016.

ChampionChip és una empresa especialitzada en el cronometratge de curses populars mitjançant xips. L’any passat van cronometrar a Catalunya 250 curses, entre elles les d’El Corte Inglés, la Mercè, Bombers, Jean Bouin o la Marató de Barcelona. A més ChampionChip, creada el 1994, fomenta l’aspecte social i lúdic del running mitjançant la seva xarxa social xipgroc.cat. A través d’ella es pot formar part de diversos grups de corredors i participar en una lliga anual de curses urbanes i una lliga trail de curses de muntanya, com a novetat d’aquest any.

La Lliga ChampionChip 2016

La Lliga ChampionChip 2016 és una competició d’inscripció gratuïta i calendari anual, dirigida exclusivament als corredors amb Xip Groc, que agrupa les 160 curses populars més interessants de Catalunya, amb distàncies de 10 quilòmetres, mitges maratons i maratons. Les proves estan dividides entre les que puntuen senzill, doble i triple. Segons el reglament, a cada corredor se li puntuen les seves millors 14 curses, entre les quals hi ha d’haver 4 senzilles, 8 dobles i 2 triples.

Propera marca: Curses de muntanya i lligues corporatives.

Els Trails o curses de muntanya cada vegada tenen més èxit; ChampionChip organitza la Lliga Trail Kerzo 2016 que consta de 20 proves de mitja i alta muntanya, gràcies al patrocini de l’empresa Eugene Perma. A més l’staff que dirigeix Andreu Ballbé preveu organitzar en breu una gran lliga de running per empreses; els equips estaran gestionats pels departaments de RRHH de les diferents corporacions. Tal com ens explica Andreu Ballbé, “les empreses estan promocionant l’activitat física dels seus empleats perquè s’ha demostrat que millora el rendiment laboral, alhora que descendeixen les baixes laborals. Amb la lliga d’empreses esperem obtenir un èxit espectacular i una sana competició, ja que volem organitzar-la per sectors empresarials”.

Tot l’article aquí.

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook