Championchip estrena la comunitat de corredors xipgroc.cat

Published by championchip on

El xip groc és aquest petit giny que lliguem a la vamba i que registra els temps de cada corredor amb precisió. I des d’ara també és una nova pàgina web: una comunitat de corredors creada per Championchip que ofereix als usuaris l’historial complet de les seves curses, estadístiques i gràfiques comparatives amb resultats finals i parcials, entre d’altres coses.

No dubteu a registrar-vos-hi i a descobrir tots els avantatges d’aquesta web pensada per als qui corren, neden, pedalen… La nova xipgroc.cat té un espai obert a tothom i també una zona personal, d’accés exclusiu als propietaris d’un xip groc, mitjançant un registre gratuït.

A l’espai públic de xipgroc.cat hi trobareu tota la informació sobre les curses que cronometra Championchip (Lliga Championchip, Lliga Trail, Challenge BCN 10k, etc), presents i passades: dates, períodes d’inscripció, circuits i resultats.

El teu xip, el teu espai

L’espai personal de xipgroc.cat, ofereix a l’usuari l’experiència de reviure les seves curses utilitzant filtres per cercar marques pròpies, així com la possibilitat de gestionar les dades personals associades al xip groc i l’opció d’afegir una fotografia al perfil (perquè surti als diplomes), entre d’altres avantatges.

Molt aviat, xipgroc.cat permetrà també gestionar els clubs, fer xarxa i afegir amics amb qui compartir nous reptes i inscriure’s a les curses de manera directa. Feu-vos fans del xipgroc.cat.


2.213 Comments

Comments are closed.