Benvolguts amics de Championchip

Published by championchip on

Mai ningú hauria pensat que la nostra activitat humana quedaria pràcticament aturada arreu del món. Com en una pel·lícula de ciència-ficció, de mica en mica un virus ens ha fet tancar les portes i ens ha deixat confinats.

Ara mirem els carrers des de les nostres finestres, recordem les petjades donades aquí i allà, els companys i els ànims que ens feien volar, ràpid per sobre de l’asfalt, per la muntanya, o obrint-nos pas a glopades dins del mar.

Nous desitjos es preparen, sortirem a córrer, més il·lusionats que mai, valorarem el temps en una altra dimensió desconeguda, més que mai no importa ser el primer, importa participar, importa fer costat als amics, sobretot els que ara ho passen malament, els temps canviaran però els somnis els farem realitat.

Us volem animar a seguir entrenant a casa, en cos i ànima. Passarà. I quan arribi el moment Championchip també us farà costat. Estarem preparats, i quan la Covid-19 ens deixi tornarem més forts i amb més il·lusió. I si cal repensar les curses, ho farem; però compartim la il·lusió per trobar-nos, i per córrer i compartir moments.

Ens plantarem sobre la terra tots junts i sense por, com diu la Montserrat Abelló en el seu poema “Plantar sobre la terra”:

Plantar sobre la terra
els peus. Ja no tenir
por. Sentir com puja
la saba, amunt, amunt.
Créixer com un arbre.
A la seva ombra
aixoplugar algú que
també se senti sol, sola
com tu, com jo.

Ànims, cuideu-vos molt, quedeu-vos a casa, i ens veiem aviat!

L’equip de Championchip