Córrer, nedar o patinar la Sant Silvestre

Published by championchip on

Acomiadar l’any corrent ja és una tradició. I la mantenim. No només el 31 de desembre, sinó també el 21, el 26, el 27, el 28… Enguany, però, la novetat és fer-ho també nedant, la Swim Barcelona Sant Silvestre o la SwimSilvestre de Mataró, o patinant la SanSilRoller de Castelldefels. Championchip hi serà present, i us ho explica.

L’origen d’aquesta tradició atlètica es remunta a l’any 1925, quan es va córrer la primera “cursa de Sant Silvestre”, a la ciutat brasilera de Sao Paulo, tot entroncant amb una vella tradició francesa de curses nocturnes, la nit de cap d’any, amb torxes a la mà.

Córrer…
Per als que vulguin dir adéu al 2014 corrent, hi ha diverses opcions: la Sansi de Viladecans (el 21 de desembre), la Sant Silvestre del Masnou (26), la Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat (31), la Cursa de Cap d’Any de Sabadell La Nostra (31) i la Cursa dels Nassos de Barcelona (31).

…nedar…
De proves atlètiques n’hi ha de 400m, 800m, 5k i 10k, però qui vulgui llançar-se a l’aigua, en tindrà l’oportunitat a la SwimSilvestre de Mataró (1.500m), el 27 de desembre, i a la Swim Barcelona Sant Silvestre (1km, 1,5km o 2,5km), el 28 de desembre.

…i patinar
L’altra novetat és la SanSilRoller, una cursa de patins (de tota mena, no només en línia) que tindrà lloc el 28 de desembre a Castelldefels, amb distàncies que aniran des dels 2k infantils fins als 20k, passant pels 12k, en un circuit tancat, al passeig marítim.

¿I què doncs, correu, nedeu o patineu, com serà la vostra Sant Silvestre, aquest final d’any?


2.917 Comments

Comments are closed.