championchip.cat

Agafa el llibre i corre

A elles, que també volen enganxar-se al córrer

“Faig esport perquè m’agrada i, precisament perquè m’agrada, faig tot el possible per entrenar-me amb regularitat! (…) Per això he volgut fer aquest llibre, per explicar per què córrer és bo per a tothom, per parlar de com cadascú ha de plantejar-se unes expectatives raonables que pugui complir i l’ajudin a ser feliç, i per mirar d’aclarir els dubtes més freqüents que solen tenir les dones que volen iniciar-se en aquest esport que enganxa tant”.

Són paraules del primer capítol del llibre Enganxa’t al running (Columna, 2014), subtitulat “Consells, motivació i alimentació per a dones que corren (o volen començar a fer-ho)”, que acaba de publicar l’experta en dietètica i nutrició, i triatleta, Sílvia Tremoleda (Madrid, 1974).

Amb una prosa amena i propera, i amb un reguitzell de bons i ben argumentats motius, Tremoleda, senzillament, fa venir ganes de córrer, tractant temes com si tothom pot fer-ho, la mandra i els nous reptes, els errors nutricionals més freqüents, bons consells dietètics per millorar el rendiment, menjar bé és fàcil i l’abast del canvi d’hàbits quan ens decidim a calçar-nos les vambes de córrer.

Per això, ara que arriba l’estiu, us afegim aquest Enganxa’t al running a les nostres recomanacions literàries. Un llibre de 270 pàgines, pràctic i ben escrit, enfocat a les dones que ja corren o a aquelles que volen començar a fer-ho (que ja sabem, i ens n’alegrem, que cada vegada en són més); tot i que segur que ells, de llegir-lo, també el gaudiran, perquè hi ha consells de sentit comú que són útils per a tothom.

Triatleta, tennista i jugadora de pàdel, Sílvia Tremoleda assessora en nutrició a tenistes, maratonians i triatletes, i ha sigut dietista de la selecció espanyola femenina d’hoquei herba i dels primers equips del FC Barcelona de futbol i bàsquet.

Aquí teniu un tastet del llibre:
http://static0.grup62.cat/llibres_contingut_extra/29/28497_Enganxa_t_al_running.pdf

Properes curses de la Lliga Championchip 2017

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2017

         Properes curses

l Lliga Trail 2017

         Properes curses

 
 


Classificació 2016

  HOMES:


Carles Castillejo Salvador   | 2.600

Juan Manuel Alvarez Ramos | 2.573,13

Carles Montllor Vegas | 2558,02


   DONES:

Enka Viñas Serrano | 2.558,70

Florence Bertholet | 2.521,30

Elisabet Martin Almansa | 2.509,08
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues:
Runnersworld Sabadell, Slop Runners (Sabadell),
California Sports, Esports kñera (Terrassa),
J'Arribu (Cornellà),
BASE Castelló Esports, Evasion Running Vilanova, Els Esports (Palau-solita i Plegamans), Esports Sagi, 2.0 Sports (Manresa),
Ronda43, SBR (Mataró),
CP Running (Calella), Triomfa Triatlo, El Món (Granollers), Nowdata (Badalona), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Triathloning (Gavà),
Esports Parra (Girona), Ríos Running (Les Franqueses), RunnAir (Sant Boi de Llobregat),
I a la ciutat de Barcelona: Esports Domingo Catalán, Bikila, Runnersworld, Esportíssim, Ashi Running, evaSion Running, Victor Sports, Tri For Fun, Runner 300, Benito Sports, www.gadgetsforrunning.com i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook