championchip.cat

Agafa el llibre i corre

Els ‘100 motius per córrer’ de l’Arcadi Alibés també són els nostres

El periodista esportiu i expert maratonià Arcadi Alibés Riera (L’Ametlla de Merola, 1959) publica 100 motius per córrer (Cossetània, 2014), un encàrrec que va arribar-li l’any passat mentre es plantejava què podia escriure després dels seus dos primers llibres, Córrer per ser feliç (Ara Llibres, 2010) i Les petjades dels herois (Ara Llibres, 2012).

“Va ser ideal que me’l proposessin i no em va costar gaire fer la llista dels cent motius, de fet encara en podria trobar més”, va dir el periodista de Televisió de Catalunya, aquest dilluns 3 de març, a la presentació del llibre, a la Casa del Llibre del passeig de Gràcia de Barcelona. L’acompanyaven els seus col·legues de la televisió, Antoni Real i Àlex Castells, i l’editor Jordi Farré, que va assegurar que “si qui encara no corre no s’hi llança després de llegir-lo serà que l’Arcadi ha fracassat, però això no passarà perquè aquest llibre encomana passió”.

“Jo he estat a punt de venir amb pantalons curts i sabatilles, per sortir corrent quan acabem la presentació”, va dir Real. El responsable de Temps de neu va comentar també que quan, fa més de trenta anys, Alibés va dir-li que s’havia proposat córrer, va pensar: “No durarà ni quinze dies… Periodista visionari que sóc, i ja ho veieu, més de 100 maratons ja, entre moltes altres curses”.

Directe, espontani i còmode de llegir
Real, Farré i Castells van coincidir en que 100 motius per córrer és ideal tant per a les persones que encara no corren, perquè hi trobin un centenar de bones raons per fer-ho, com per als que ja correm, perquè ens hi reafirmarem. “I està escrit amb l’estil directe i espontani, tan còmode de llegir i tan característic de l’Arcadi”, va afegir Real.

Castells, que fa “només dos anys que sóc addicte al running”, va definir Alibés com “el corredor popular per antonomàsia” i va assegurar que s’hi inspira: “Jo de gran vull ser com l’Arcadi, fort, alegre i feliç”.

Està clar, això ho sabem tots els que correm, que de motius per seguir fent-ho (o per començar) ens en sobren… Però també està clar que, avui en dia, una de les persones amb més coneixement de causa sobre aquesta dèria nostra i amb més ofici per transmetre-ho de manera planera i atractiva és l’Arcadi Alibés. En aquests 100 motius per córrer, que també son els nostres, ho torna a demostrar.

Si voleu tastar els primers capítols o veure’n l’índex, feu clic aquí: http://cossetania.com/tasts/100motiuspercorrer.pdf

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook