Neix la Barcelona Magic Line, travessa solidària pels 7 turons

Published by championchip on

L’esport i la solidaritat solen anar de bracet. Fa poc us parlàvem de la iniciativa solidària d’un corredor veterà…, i avui volem presentar-vos-en una altra, diferent però amb el mateix esperit i compromís social, la Barcelona Magic Line de l’Obra Social Sant Joan de Déu.

La Barcelona Magic Line és una marxa (de 10, 20 o 30km) solidària i no competitiva que recorrerà set turons emblemàtics de Barcelona, el proper diumenge 2 de març de 2014. S’hi participa en equips (respectant els semàfors a la ciutat i els camins a la muntanya) i està organitzada per l’Obra Social Sant Joan de Déu per captar fons per als programes d’atenció a persones en situació de vulnerabilitat.

Com participar-hi
L’objectiu de la BML és doble: sensibilitzar la ciutadania al voltant de la vulnerabilitat i l’exclusió social, i mobilitzar-la per captar fons per a aquestes causes. Com? Doncs formant un equip d’entre 3 i 25 membres, sense límit d’edat (els equips poden formar-se entre membres de famílies, empreses, escoles, clubs esportius, associacions…) i assumint un doble repte: solidari i esportiu.

Doble repte
El repte solidari és la quantitat de diners que l’equip es proposa recaptar per als projectes socials de Sant Joan de Déu (100, 500, 1000 euros…). I el repte esportiu consisteix en escollir i completar una distància del recorregut total de la BML el dia de la marxa (10, 20 o 30km). Tots tres recorreguts finalitzen a la Plaça de la Catedral, on s’organitzarà una festa final.

Recorregut
El circuit de la BML inclou espais urbans, parcs de la ciutat i espais naturals. Estarà controlat però no tancat: hi podrà haver circulació d’altres persones i vehicles aliens a la travessa. Passarà pels principals turons de la ciutat: Parc de les Aigües, Turó de la Rovira, Turó del Carmel, Turó de la Creueta del Coll, Tibidabo, Sant Pere Màrtir, Montjuïc, Mont Tàber i Plaça de la Catedral (arribada).

Les set causes solidàries
Tots els fons captats a la BML es distribuiran a parts iguals entre les 7 causes per a les quals treballa Sant Joan de Déu: persones en situació de sense llar; amb problemes de salut mental; en situació de dependència; infància hospitalitzada; cooperació internacional; recerca biomèdica i emergències socials. Al final de l’esdeveniment es comunicarà al web la captació final i els projectes que s’hagin pogut finançar.

Podeu consultar TOTA LA INFORMACIÓ, a la web de la BML: www.barcelonamagicline.org.


2.201 Comments

Comments are closed.