championchip.cat

Agafa el llibre i corre

‘Canvia de vida, posa’t a córrer’ d’Eva Ferrer Vidal-Barraquer, els consells d’una experta en Medicina de l’Esport

La doctora i especialista en Medicina de l’Esport Eva Ferrer Vidal-Barraquer (Barcelona, 1973) publica Canvia de vida, posa’t a córrer (Angle Editorial, 2013), un interessantíssim llibre amb què ens ensenya a córrer bé, a millorar la tècnica i a saber escoltar el nostre cos perquè millorem la nostra qualitat de vida, fent això que tant els agrada: córrer.

Canvia de vida, posa’t a córrer és un pràctic volum estructurat en tres parts: Abans de córrer, A córrer! i Per córrer millor. En poc més de 240 pàgines (amb 43 il·lustracions, quadres i fotografies), la doctora Eva Ferrer Vidal-Barraquer parla de mètodes, de nutrició, de lesions, de les diferències entre ells i elles, d’entrenaments i d’accessoris, entre d’altres temes interessants per aquells que corren amb regularitat, ja sigui per plaer, per competició, com a teràpia o com un hàbit saludable.

Córrer és convenient per a mi? Com puc millorar la meva tècnica? Quina importància tenen la roba, les vambes i altres accessoris? Quina distància i quin ritme he d’assolir? Quins beneficis físics i psicològics aporta a la meva salut? Les respostes a totes aquestes preguntes i moltes altres, les trobareu al llibre.

Nascuda en una família de metges, Eva Ferrer Vidal-Barraquer ha passat per la Universitat de Barcelona i pel Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, entre d’altres centre de referència. Actualment és responsable de la Unitat de Valoració de la Salut de la cadena de fitness DIR, on assessora centenars de corredors, experts i novells.

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook