championchip.cat

Lliga

Què és la Lliga Internet Championchip?

gener 2, 2013 by admin in Lliga with 0 Comments

La Lliga Internet Championchip és una competició d’inscripció gratuïta i calendari anual, pensada per als corredors amb xip groc, que agrupa les 150 curses populars més interessants de tot Catalunya.

Les proves de la Lliga estan dividides entre les que puntuen triple, les dobles i les senzilles. Segons el reglament, a cada corredor li puntuen les seves 14 millors curses, entre les quals n’hi haurà d’haver 4 senzilles, 8 dobles i 2 triples.

La Lliga té vuit categories per cada sexe: fins a 34 anys, de 35 a 39 anys, de 40 a 44 anys, de 45 a 49 anys, de 50 a 54 anys, de 55 a 59 anys, de 60 a 64 anys, i més grans de 64 anys. Hi ha tres premis per cada categoria i tres d’especials per als guanyadors absoluts de cada sexe, així com per als corredors que hagin participat en més curses.

Podeu consultar tot el reglament i el calendari a la pàgina web de la Lliga.

Les novetats de la Lliga 2013 són l’augment del número de categories, que ara seran cada 5 anys, i el canvi de puntuació de les 14 curses màxim que puntuaran. De les 130 curses que formen el calendari de la Lliga 8 puntuen triple, 50 doble i 70 simple i es puntua un màxim de 2 curses triple, 8 doble i 4 senzilles.

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook