Sortegem dos parells de VAMCATS, les vambes independentistes

Published by championchip on

Ja tenim els guanyadors, la Sílvia Gironés Bausa i el Joan Toran Yrla, moltes felicitats! Els guanyadors hauran de recollir les vambes a l’stand Vamcats de la fira del corredor de la cursa Jean Bouin, que tindrà lloc al Palau número 7 de la Fira de Barcelona a Montjuïc, divendres 16 de 15 a 20 hores i el dissabte 17 de 9 a 20 hores.

Championchip sorteja dos parells de Vamcats, les vambes independentistes amb una estelada al lateral. Per participar en el sorteig només heu d’estar inscrits a la Lliga Championchip i fer un comentari (indicant el número de peu i model que us agradaria tenir) a la foto de les vambes que hem penjat al nostre mur del Facebook.

Sortegem un parell de Vamcats per a homes i un altre per a dones. Els corredors i corredores interessats en guanyar un d’aquests dos parells de Vamcats tenen temps fins a les 12 hores del migdia del proper dijous 15 de novembre per fer el seu comentari a la foto.

Els guanyadors hauran de recollir les vambes a l’stand Vamcats de la fira del corredor de la cursa Jean Bouin, que tindrà lloc al Palau número 7 de la Fira de Barcelona a Montjuïc, el dissabte 17 de novembre.

A l’stand Vamcats podreu veure-hi i comprar les vambes. També els podeu seguir a la seva web i al seu perfil de Facebook.


2.471 Comments

Comments are closed.