championchip.cat

Dossier de premsa

“El rellotge de la Marató”. El Punt Avui certifica la precisió del xip

març 24, 2012 by championchip in Dossier de premsa with 0 Comments

De curses de fons, en saben un niu, a Championchip.cat. Primer, perquè aquesta empresa amb seu a Barcelona s’encarrega del cronometratge de la majoria de curses atlètiques que es fan a Catalunya -també de les de més prestigi que es fan a l’Estat- i, segon, perquè el seu responsable, Andreu Ballbé, es va fer un tip de masegar-se els bessons fent quilòmetres…

Si voleu llegir el reportatge sencer (de Marc Rovira), cliqueu aquí.

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook