championchip.cat

Dossier de premsa

La Vanguardia es fa ressó de l’èxit de la cursa de Caldetes

març 15, 2012 by championchip in Dossier de premsa with 0 Comments

Bullía de actividad la pequeña población de Caldes d’Estrac el pasado domingo. Se hacía evidente por las calles un ir y venir de participantes y acompañantes de esta carrera que se ha convertido en un acontecimiento destacado del municipio. Junto al alcalde, el exatleta Tomàs Valles presenció la cursa como invitado, una presencia destacada en el mundo del atletismo internacional que refleja el renombre adquirido por la prueba atlética de Caldes.

Per veure l’article sencer cliqueu aquí.

Fotografia: entrega de dorsals. Aj.Caldes / Helena Molinos

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook