La Gala de la Lliga

Published by championchip on

Andreu Ballbé

Dissabte 25 de gener es va celebrar la Gala de la Lliga Championhip i Lliga Trail 2019. L’acte va tenir lloc a la Sala Nova Jazz Cava de Terrassa i va estar plena de corredors.

L’Andreu Ballbé, fundador i cap de Championchip, va explicar el funcionament del cronometratge així com el procés de preparació de les curses i tota la feina relacionada amb el xip i els dorsals. També va posar l’accent en la immediatesa que s’exigeix l’empresa a l’hora de publicar els resultats: abans de dinar sempre estan tancats, preparats per ser consultats a través de la web i de l’aplicació.

Després es van lliurar els premis individuals per gènere i categoria, tant de la Lliga Trail com de la Lliga Championchip, acabant amb els premis per equips.

Finalment es van sortejar dorsals per properes curses en el 2020 gràcies als patrocinadors que van voler participar en aquesta Gala tant especial:

CLUBS DIR
GAUDIUM
GESPORT
LA SANSI
SEVEN MILA
TANDEM PROJECTS
WEFEEL

Moltes gràcies a tots els assistents per formar part d’aquest dia tan especial. Esperem que aquest 2020 gaudiu dels mateixos o més èxits i que ens veiem en el lliurament de l’any vinent!

Consulta les fotos de la Gala