Les Lligues amb el Xip GrocPublished by championchip on

Ets corredor i t’agrada participar en diferents curses? Això t’interessa!

Portant el Xip Groc podràs participar en diferents Lligues, sense necessitat d’inscriure’t. Es tracta d‘un conjunt de curses que puntuen en segons quines lligues i en acabar, es reparteixen premis per categories i generes. A continuació t’oferim els detalls de cada una:

Lliga Championchip: és anual (de gener a desembre). Reben premis els tres primers de cada categoria i els clubs. A la web xipgroc.cat, secció “curses”, es detalla quines curses puntuen a la lliga, i si puntuen normal doble o triple.

Lliga Trail: també és anual i es reben premis per genère i els clubs. A la web de xipgroc.cat també posa quines curses puntuen per aquesta lliga. Tant a la Championchip com a laTrail, es lliuren els premis a la Gala de la Lliga, un acte que se celebra a finals de gener.

Challenge Bcn 10k: és de temporada (de setembre a juliol) i puntuen totes les mítiques curses de deu quilòmetres a la Ciutat de Barcelona. Tenen trofeu i obsequi els 3 primers absoluts, els 3 primers de cada categoria i els 3 primers homes i dones discapacitats visuals.
També podran recollir un obsequi els primers 250 homes i 250 dones de la classificació general.

Challenge 10k Federació Catalana d’Atletisme: també transcorre durant la temporada i puntuen diferents 10k d’arreu de Catalunya. Hi ha més curses que en el Challenge de Barcelona, però a cada corredor li puntuaran les deu millors curses. Hi haurà sis categories per cada sexe i hi haurà tres premis a cada categoria i tres especials als guanyadors absoluts de cada sexe.

Challenge Mitges Maratons de la Federació Catalana d’Atletisme:
també transcorre durant la temporada i puntuen diferents 21k d’arreu de Catalunya. A cada corredor li puntuaran les 6 millors curses.Hi ha tres premis a cada categoria i tres especials als guanyadors absoluts de cada sexe.

Corrent fem Barça: Per a participar a cal ser sòcia o soci, sòcia o soci de compromís, amic o amiga del Palau, penyista, treballadora o treballador del Futbol Club Barcelona, i tenir més de setze anys. Els tres primers classificats de cada categoria masculina i femenina tindran premi, un cop acabada la Lliga.

Lliga Bdn (provisional): Campionat obert a tothom que tingui xipgroc de propietat i estigui registrat a xipgroc.cat. Puntuaran les proves detallades al calendari. A cada corredor li puntuaran les 5 millors curses. Hi haurà tres premis a cada categoria i tres especials als guanyadors absoluts de cada sexe. Hi haurà tres premis pels corredors que hagin corregut més curses.

Si voleu més informació sobre les Lligues, feu clic aquí. Esperem que us motivin per participar-hi!!!