Convocatòria del lliurament de le Challenges FCA

Published by championchip on

SONY

LLIURAMENT DE PREMIS DE LES CHALLENGES 21 KM i 10Km
Any 2019

Una vegada finalitzades les Challenges de Mitges Maratons i de 10 quilòmetres de la Federació Catalana d’Atletisme, es durà a terme l’acte de cloenda. L’esdeveniment se celebrarà dimarts 26 de novembre a les 19.30h en el Museu Colet de Barcelona, situat al Carrer Buenos Aires, 56-58, xamfrà amb el carrer Casanovas.

En aquest acte es durà a terme el lliurament dels premis de les diferents categories i puntuacions.

Resumint la participació del 2019, a la Challenge de 10 Kms s’han realitzat 33 curses, on han participat 24.428 corredors: un 75% d’homes i un 25% de dones. A la Challenge de mitges maratons s’han celebrat onze curses i hi han participat 10.062 homes i 2.326 dones, els quals han sumat un total de 12.388 corredors.

Consulteu els guanyadors en els següents enllaços:

Classificació dels 21k

Classificació dels 10k

Sis plau, confirmeu la vostra assistència al correu manoli@fcatletisme.cat i si els guanyadors o guanyadores no podeu venir, preguem que també ho comuniqueu.