El Correbarri celebra la vuitena edició

Published by championchip on

Diumenge 13 d’octubre Barcelona tornarà a vestir-se de colors per acollir la cursa popular de 10 quilòmetres que enfronta als 10 districtes barcelonins en un duel atlètic per establir quin és el més ràpid de la ciutat, el Correbarri.

Ahir, durant la presentació de la cursa a l’Antiga Fabrica Estrella Damm, vam poder conèixer els padrins de cada districte: uns representants que correran fent honor al seu territori i representant a la resta de participants.

En aquesta vuitena edició, han acceptat el repte de ser padrins l’actriu Judith Ampudia (Horta-Guinardó), els actors Jaume Casals (Ciutat Vella), Guim Puig (Gràcia), Octavi Pujades (Sant Martí) i Jordi Coll (Sants-Montjuïc), el boxejador Sandor Martín (Nou Barris), la waterpolista Paula Crespí (Sant Andreu), la presentadora Carla LLadó (Sarrià-Sant Gervasi), la cuinera Ada Parellada (Eixample) i el periodista Edu de Batlle (Les Corts).

La majoria de corredors afronten aquesta carrera amb l’objectiu d’aconseguir la seva millor marca personal, ja que se celebra en una data privilegia per l’estat de forma dels esportistes (13 d’octubre) i traça un recorregut planer, ràpid i original: Amb sortida i arribada a la Plaça del Mar, transcorre per les principals vies de Ciutat Vella i del Port de Barcelona. A part, molts esportistes també competeixen pensant en un doble objectiu: sumar punts a la Lliga Championchip, ja que l’esdeveniment puntua doble.

Aquest any tornarem a fer història: fes que el teu barri sigui el millor!

Inscripcions: fes clic aquí