No heu rebut el comprovat d’inscripció? 

Published by championchip on

Hola corredors!

Aquest article va dirigit a tots aquests runners que s’han apuntat a una cursa i no han rebut el correu electrònic amb el comprovant de la inscripció. Això pot ser degut a moltes causes, com un error informàtic, l’enviament al spam, el bloqueig inconscient d’alguns correus, etc. És per això que et guiarem perquè puguis obtenir el teu comprovant. Segueix els següents passos:

1. Consulta el teu “Correu brossa”: és possible que hagi anat directament aquí, ja que el mail detecta que som una marca. Si és així, treu-lo del Spam i posa’l a “rebuts”. Ja podràs descarregar el teu comprovant. 

2. En cas que no surti el correu per enlloc, accedeix al formulari d’inscripció de la web xipgroc.cat seguint les següents indicacions:

Entra al formulari d’inscripció, apartat “cerca comprovant”:

Posa el DNI del corredor/corredora:

Xip Groc facilita en aquest apartat tota la informació, a més d’un accés a descarregar-se el comprovant:

Mira la carpeta de “descàrregues” i ja ho tindríem! Presenta el comprovant a la recollida de dorsals i… A GAUDIR!