Arriba la Cursa DiR Guàrdia Urbana!

Published by championchip on

El proper diumenge 12 de maig se celebrarà la VII Cursa DiR Guàrdia Urbana que creuarà la ciutat per l’emblemàtica Avinguda Diagonal.

Novament, la Cursa comptarà amb dues modalitats de 10 i 5 km, dues opcions de traçat amb les quals els organitzadors volen propiciar que tothom pugui participar d’aquesta festa de l’esport:

El tret de sortida d’ambdues versions de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal tindrà lloc a les 8.30 h, donant inici al recorregut en línia recta per la mítica avinguda de Barcelona.

– 10 km: mantenint l’esperit original de la cursa, els participants recorreran tota l’Avinguda Diagonal de Barcelona amb punt de sortida al Palau Reial de Pedralbes i punt d’arribada al Passeig Garcia Faria.
– 5 km: igual que en anys anteriors, i per tal d’obrir l’experiència de la cursa a tothom, es mantindrà per quart any consecutiu una versió del recorregut de 5 km de trajecte, amb el punt de sortida en comú amb la versió de 10 km (Palau Reial de Pedral- bes) i la meta al Carrer Marina.

Les inscripcions es mantindran obertes fins a les 23.59 h del 7 de maig al web cursadiagonal.dir.cat amb un preu de 14 euros per als no abonats de DiR que disposin de xip groc i de 12 euros per als abonats de DiR que disposin de xip groc.
En cas de no disposar de xip groc, qualsevol persona podrà llogar-ne un d’un sol ús en el moment de la seva inscripció a la cursa per un preu addicional de 2 euros sobre l’import de la seva tipologia d’inscripció.
Els dies 10 i 11 també s’acceptaran inscripcions a la Fira del Corredor, ubicada als jardins del club Diagonal DiR, amb un preu in situ de 20 euros.

Els 10k puntuen doble a la Lliga Championchip!!

Us hi esperem a tots i a totes!