He perdut el meu xip!

Published by championchip on

Perdre el xip groc… No sou pocs els que heu contactat amb nosaltres amb aquest problema. Una lesió, un viatge, la feina… Molts poden ser els factor que t’allunyin temporalment de les curses. I el dia que toca tornar a posar-se les vambes… “Ostres, on he deixat el meu xip!?”.

Si t’has vist en aquesta situació, si tendeixes a perdre les coses, si creus que et pot passar o si l’acabes de perdre avui, no et preocupis per res! Perdre el xip no és cap drama. Amb nosaltres no! A Championchip sabem que això pot passar, i per això ens hem encarregat d’assegurar tots els teus resultats i totes les dades registrades al teu compte sense que tu hagis de fer pràcticament res. Si has perdut el teu xip només et farà falta comprar un altre i anar a www.xipgroc.cat. Un cop hagis accedit amb el teu correu electrònic i la teva contrasenya, a la part de dalt a la dreta has de fer clic a la teva foto de perfil.

Perdre el xip groc

En fer clic al teu perfil, se t’obrirà una pestanya a la part esquerra de la pantalla amb diferents opcions del teu perfil, com els teus clubs, el teu historial o el codi del teu xip.

Perdre el xip groc

Just a sota del codi del xip (el perdut) trobaràs una opció que diu “Afegeix nou xip de compra”. Si fas clic en aquesta opció, se t’obrirà un espai per afegir el codi del teu nou xip.

Perdre el xip groc

I ara l’únic que hauràs de fer és omplir l’espai amb el teu codi nou.

Si segueixes tots aquests passos correctament, totes les teves marques i dades del teu usuari amb el xip antic es mantindran associades automàticament amb el xip nou. D’aquesta forma, tot i haver perdut el xip, no perdràs els teus progressos, ni la teva classificació ni absolutament res del que hagis fet amb el xip perdut.

Malgrat tot, us recomanem guardar el xip en un lloc segur i no perdre’l mai per haver d’evitar preocupacions, o simplement per estalviar-vos aquest tràmit. Si el porteu sempre a la vamba segur que no el perdreu!

Com a resum, i per deixar-ho més clar, els passos a seguir són els següents:

  1. Comprar un nou xip
  2. Entrar al teu perfil de www.xipgroc.cat 
  3. Afegir el codi del teu nou xip

Ens veiem a la meta, corredors!!