NOUS REPTES, NOVES EMOCIONS!

Published by championchip on

Diferents  curses desprès de la Marató

 

Heu fet La Marató de Barcelona i ara us costa tornar a arrancar? Aprofiteu el bon moment de forma i motiveu-vos amb següents reptes:

 

CURSES DE MUNTANYA
CURSA PER COLLSEROLA: corre una cursa amb unes vistes fantàstiques. Pots escollir entre córrer els 14 km o decidir-te per fer la meitat, 7’5km. 12 de maig.

VIGÍATRAIL ‘19 SANTA COLOMA: cursa amb diferents distàncies i diferents desnivells. Pots decidir córrer la mitja marató o fer uns exigents 10km. 19 de maig.

 

CURSES D’OBSTACLES
MAORI RACE: ideal per superar-te des d’una altra manera diferent. Molt recomanable anar acompanyat i gaudir cada passa dels 14km. 9 de juny.

 

 

CURSES D’ALTRES MODALITATS ESPORTIVES

CLÀSSICA DELS MURS CERVERA: Si et van els reptes durs, aquest és un d’ells. Cursa de bicicleta amb dos recorreguts. El curt, de 94km (+1200m) i el llarg, de 160km (+2400m). El 27 d’abril.

 

COMBO OPEN WATER CNC: T’agradaria iniciar-te a la natació però et fa respecte? Aquesta travessa de 1.800 metres et permetrà gaudir de la costa barcelonina en un entorn festiu i d’oci. No cal que siguis un aficionat a l’aigua per apuntar-t’hi: és una travessa social no competitiva. El 25 de maig.

CURSES NOCTURNES

CURSA NOCTURNA DE L’HOSPITALET: Cursa de nit, d’aquelles que fan somiar. Si vols provar viure una cursa d’una manera nova i amb un ambient especial, és l’ocasió especial. El 13 d’abril.

 

CURSES SOLIDÀRIES
CURSA DE LA DONA BADALONA 2019: cursa de les valentes, en la que es recaptaran diners per a la investigació contra el càncer de mama de l’Institut Català d’Oncologia. El 14 d’abril.