La cinquena edició de la UNIRUN, tot un èxit

Published by championchip on

Per cinquè any consecutiu, la Universitat de Barcelona guanya La Cursa de les Universitats.

4.400 participants han pres part a la cinquena edició de la Uniruncelebrada diumenge 3 de març sobre una distància de 6.779 metres, amb sortida i arribada al Parc del Fòrum. El guanyador de la prova masculina ha estat Aimane Eddaifi (20:30), que defensava els colors de la Universitat Internacional de Catalunya, mentre que la primera dona en creuar la meta ha estat la corredora de la Universitat Pompeu Fabra, Mercè Guerra (24:57).

La segona i la tercera posició en categoria masculina han correspost a David Campo (21:10), que vestia els colors de la UB, i Xavier Figuerola de la UOC (21:37) respectivament. I en categoria femenina, a les corredores Neus Mas de la UPF (25: 06) i Mireia Guarner de la UB (25:14).

La prova, impulsada per l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, patrocinada per Adidas i organitzada per Gaudium Sports, ha transcorregut en un ambient esportiu alhora que festiu. Les samarretes, amb les tres bandes d’Adidas i el logotip de cada Universitat, han envaït el circuit de La Cursa de les 12 Universitats catalanes, que ha transcorregut pel litoral del Districte de Sant Martí i de Sant Adrià de Besòs.

La copa de campions de la Unirun 2019 ha anat a parar, per cinquè any consecutiu, a la Universitat de Barcelona (542 punts). La Universitat Politècnica de Catalunya, 2a (688 punts) i la Universitat Pompeu Fabra, 3a (701 punts) han ocupat les altres dues places de podi.

Universitat guanyadora absoluta: Universitat de Barcelona

Universitat guanyadora en categoria masculina: Universitat Pompeu Fabra

Universitat guanyadora en categoria femenina: Universitat de Barcelona

Classificació general Universitats:

UB – UPC– UPF – UAB – UDL – URL – UIC – URV – UOC – UVIC – UdG – UAOCEU

 

Informació i fotos oficials de la UniRun.