Extraordinària presentació de la UniRun, la cursa de les universitats!

Published by championchip on

Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs acolliran el pròxim 3 de març la cinquena edició de la UNIRUN, La Cursa de les Universitats que tindrà un recorregut de 6’8km. La prova, que puntua el doble a la Lliga Championchip,està promoguda per les dotze universitats catalanes de la mà de l’Esport Català Universitari, amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, el patrocini d’Adidas i organitzada per Gaudium Sports.

La UNIRUN s’ha presentat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. El Dr. Joan Elias, Rector Magnífic de la Universitat de Barcelona, ha assenyalat que les Universitats han de seguir treballant per a fomentar l’esport i arribar a l’excel·lència. L’Il·lustríssim Sr. Joan Callau, Alcalde de Sant Adrià de Besòs, ha destacat que l’esport és un instrument d’integració social i ha convidat tothom a gaudir de l’entorn de la cursa en el seu pas per la ciutat de Sant Adrià de Besòs. El Sr. Xavier Olivella, Gerent de l’Institut Barcelona Esports, ha remarcat que curses com la UNIRUN permeten que els joves mantinguin la seva activitat esportiva.

D’altra banda, el Sr. Antoni Reig, Director General del Consell Català de l’Esport, ha manifestat que la UNIRUN s’erigeix com la prova atlètica de referència de la comunitat universitària i ha agraït l’esforç de tots els implicats en l’organització d’aquest esdeveniment.

La UNIRUN col·labora enguany amb el Programa de suport de la Universitat de Barcelona a persones refugiades i provinents de zones en conflicte. El programa es basa en el desenvolupament de la perspectiva de drets humans i el coordina la Fundació Solidaritat UB, l’organització de cooperació i solidaritat de la Universitat de Barcelona. El padrí de la cinquena UNIRUN és el Sr. Zaki Jan Rezaee, estudiant del Programa. Està cursant un Grau d’Economia Internacional a la Facultat d’Economia de la UB.

També han assistit representants de les 12 Universitats participants:
– Universitat de Barcelona
– Universitat Autònoma de Barcelona
– Universitat Politècnica de Catalunya
– Universitat Pompeu Fabra
– Universitat de Lleida
– Universitat de Girona
– Universitat Rovira i Virgili
– Universitat Ramon Llull
– Universitat Oberta de Catalunya
– Universitat de Vic
– Universitat Abat Oliba CEU
– Universitat Internacional de Catalunya

L’emblemàtica marca esportiva Adidas patrocina la cursa i proveeix de samarretes tècniques a tots els participants. Els corredors vestiran els colors i el logotip de la seva Universitat i les tres bandes d’Adidas.

Cadascun dels participants ha de dur la samarreta de la Universitat a la qual representa i que faciliten els organitzadors a la Fira del Corredor, que se celebrarà a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona a la Plaça Universitat, el divendres 1 de març, de 15 a 20 hores, i el dissabte 2 de març, de 10 a 20h.

Us podeu apuntar a la web del Xip Groc fent clic aquí

Us hi esperem!

Informació de l’organització UniRun