NOTÍCIES CHAMPIONCHIP!

Published by championchip on

Radikal Swim i Championchip després de cinc anys de col·laboració, renoven el seu compromís per seguir cronometrant les mítiques proves Radikal de natació en aigües obertes.

En Dani Serra (gerent/soci del Club Radikal Swim) fa entrega del reconeixement com a partner tecnològic a Andreu Ballbé (gerent/fundador de Championchip).

En Dani Serra, nedador nomenat diverses vegades com a esportista d’Elit pel Consell Superior d’Esports. Ha participat en els Jocs Olímpics de Seül 88, campionats mundials i europeus en piscina. Ha estat, a més, recordista d’Espanya en 100, 200, 400, 800 i 1500 m lliures així com en relleus 4×100 m i 4×200 m lliures i 4×100 m estils.

Ha aconseguit ser diverses vegades Campió del Món Màster en 400-800 m lliures i en els 3k en Aigües Obertes. Guanyador de diverses travessies clàssiques en aigües obertes, com són la Copa Nadal (10 vegades), el Port de Barcelona, Illes Medes – Estartit i la Marnaton de Cadaqués. També ha finalitzat amb èxit la travessia Lupus 42.195 (De Castelló d’Empúries a Llafranc – 42k).

Andreu Ballbé ha estat un atleta olímpic, campió i plusmarquista dels 800 metres. Ha estat 23 vegades internacional i participà en els Jocs Olímpics de Mont-real de 1976, any que establí a Zuric el rècord espanyol de les dues voltes a la pista (1.46,59 min). Aquest registre fou rècord català durant 26 anys. Acabada la seva etapa com a atleta d’elit, però continuà corrent en curses populars de 10 km, mitges maratons i maratons.