Ampliem l’App de XipGroc per 1000 Betatesters!

Published by championchip on

Fa unes setmanes vam llançar la Beta de l’App de XipGroc. Amb aquest llançament hem posat en marxa, per fi, la recta final del llançament de la nostra aplicació mòbil (per Android); una aplicació pensada per poder accedir al teu perfil de xipgroc.cat i trobar funcionalitats com:

  • Accedir al teu historial i veure els teus resultats
  • Veure estadístiques del teu historial
  • Rebre notificacions amb el teu resultat tot just hagi finalitzat una cursa realitzada
  • Crear un nou club si no pertanys a cap
  • Accedir al mur, membres i curses del teu club. Com a administrador podràs gestionar el club
  • Cercar clubs i veure el seu mur, membres o curses
  • Afegir amistats i veure el perfil de les amistats
  • Gestionar les teves dades, opcions de l’app i de privacitat

En aquesta primera versió de l’App de XipGroc volem assegurar-nos que tot funcioni correctament per a poder seguir desenvolupant moltes altres funcionalitats, com les inscripcions integrades, missatges entre amics, seguiment d’amics (on s’inscriuen o quins resultats fan per mitjà de notificacions), seguiment de totes les lligues, més estadístiques i moltes noves funcionalitats.

Avui hem enviat un mail a tots els usuaris registrats a xipgroc.cat on us hem volgut informar que, aquest cop, la Beta l’hem obert a 1000 usuaris! Així doncs, els mil corredors més ràpids podreu gaudir de la versió en proves de la nostra App i ajudar-nos a millorar-la amb les vostres observacions i consells.

Per a tots vosaltres, si ens voleu deixar les vostres opinions, i per tal de seguir millorant l’app, hem elaborat un qüestionari completament voluntari: https://goo.gl/forms/ubltpD7cxStS5Fii1

Com sempre, escoltem totes les vostres propostes i pensem en tots vosaltres! Per això estem treballant perquè els usuaris del sistema operatiu iOS també pugueu descarregar-vos la nostra App. No patiu, que tan aviat com ens sigui possible la traurem perquè vosaltres també la pugueu gaudir!

Gràcies per la vostra col·laboració i ens veiem a meta, corredors!