Nova col·laboració amb Running.es

Published by championchip on

Des de Championchip volem anunciar-vos que hem arribat a un acord amb la revista digital Running.es per millorar la proposta de les curses que se celebren a Catalunya.

Running.es és una de les webs capdavantera al sector del running popular. Nascuda al 2012, s’ha posicionat com una de les revistes digitals de referència de consulta dels corredors espanyols, com mostren les seves visites (amb rècords d’un milió al mes) o els seus seguidors a les xarxes socials (145.000 en l’actualitat, als quals cal afegir els més de 60.000 corredors registrats en la seva base de dades).

Chip Timing S.L. (Championchip) és la principal empresa de serveis de cronometratge a Catalunya des de fa més de 20 anys i, gràcies a la seva plataforma online, proporciona un calendari d’esdeveniments anual de més de 250 curses amb diferents lligues que reuneixen més de 35.000 corredors registrats. A xipgroc.cat es publica la informació pròpia de cada esdeveniment i els temps de tots els seus participants, així com la seva classificació. El calendari de curses, totes elles a Catalunya, no només és d’asfalt i natació, sinó que també trobem altres tipus de competicions esportives com triatlons, trails, travessies o marxes ciclistes.

Amb aquest acord, els organitzadors de curses tindran la possibilitat de publicitar-se i donar-se a conèixer entre els corredors populars que visiten el web i les xarxes socials de Running.es. Sens dubte, una gran ajuda per augmentar el nombre d’inscrits en les seves curses. Aquest acord servirà per incentivar l’esport i reforçar la informació i publicitat de les curses populars més destacades al calendari català.

Esperem que surtin moltes coses bones d’aquest acord, tant pels corredors com pels organitzadors, i que entre tots seguim motivant-vos a córrer, a fer esport i a portar una vida saludable.

Ens veiem a meta corredors!