La lliga “Corrent Fem Barça” tanca la temporada amb l’entrega de premis

Published by championchip on

L’acte es va dur a terme el passat divendres a l’Auditori 1899 en el qual hi van assistir un centenar de persones

El passat divendres dia 6 es va dur a terme a l’Auditori 1899 l’entrega de premis de la Lliga “Corrent fem Barça”, una lliga conformada per 10 curses, totes elles cronometrades pel Sistema de Cronometratge de Championchip. L’edició 2017-2018 la va obrir la Cursa del Barça, el 3 de setembre de 2017, i va finalizar el passat 27 de maig amb la Cursa DiR Diagonal.

L’edició 2018-2019 la conformaran les mateixes 10 curses, però la Cursa del Barça serà la que tanqui la Lliga. En el seu lloc, la que l’obrirà serà la Cursa de la Mercè 2018, el proper dia 16 de setembre (teniu les inscripcions ja disponibles fent clic aquí).

LLISTA DE CURSES 

Si voleu participar a la Lliga “Corrent fem Barça”, pareu atenció perquè us deixem aquí el llistat de les curses de la propera temporada!

  • Cursa de la Mercè
  • Correbarri
  • 94 Jean Bouin Open
  • Cursa dels Nassos
  • Cursa Barri de Sant Antoni
  • Magic BDN Running
  • Cursa Nocturna de l’Hospitalet
  • Cursa Bombers
  • Cursa DiR Diagonal
  • Cursa del Barça

Acte d’entrega de Premis

La lliga d’atletisme per a socis del Barça, “Corrent Fem Barça”, va tancar temporada amb la tradicional entrega de premis realitzada a l’Auditori 1899 del Camp Nou. Prop d’un centenar de persones van assistir a aquest acte que va comptar amb la presència de Jaume Carreter, membre de la Comissió Social responsable dels esports amateurs, i de Josep Maria Mir, membre de la comissió d’atletisme, ambdós encarregats de fer l’entrega dels premis.

450 inscrits en la 6a edició

Enguany aquesta activitat per a socis del Barça, va arribar a la seva sisena edició sumant prop de 450 inscrits. La lliga va estar formada per deu curses populars de 10 quilòmetres repartides al llarg de la temporada, la primera de la qual va ser la Cursa Barça CaixaBank 2017.