Isabel Abril: gaudint del Trail Tres Municipis

Published by championchip on

trail tres municipis

El passat 17 de juny va tenir lloc a Santa Margarida de Montbui la quarta edició del Trail Tres Municipis, una cursa amb un recorregut exigent, espectacular i que et deixa triar entre dues distàncies: 9’6km o 24km, aquesta última pensada pels més valents.

Finalitzar un recorregut com aquest és digne de menció i reconeixement, quedis en la posició que quedis. No és gens fàcil mantenir la força, tant física com mental, que requereix un esforç d’aquesta magnitud. És per això que, un cop superat, la sensació que se’t queda al cos, tot i que sentis que no pots més, és d’un plaer inigualable. Un orgull que et recorre tot el cos i que et dóna les energies necessàries per mantenir-te de peu i anar saludant, felicitant i rebent les felicitacions de tots els amics i companys que també ho han aconseguit!

Però, quina millor manera d’acostar-se a aquesta sensació que llegint el testimoni directe d’una de les participants d’aquesta última edició? Sense més, us deixem amb el testimoni de la Isabel Abril, finisher del Trail Tres Municipis!

Bon dia a tots,

Trail 3 Municipis, un trail per gaudir.
Una cursa que arriba a la seva 4a edició amb moltes ganes i novetats, amb dues modalitats: Trail curt (9km) i Trail llarg (24km), a més d’un desnivell de 800m positius, cosa que el fa un recorregut bastant exigent. 

Doncs com dic, i és el que sento, aquest és un trail per gaudir que reforça allò que diu una referent de casa nostra: “Esport amb seny”. Em refereixo a la corredora d’ultra trails Emma Roca, que ahir diumenge ens va acompanyar als atletes populars, juntament amb el gran escalador Ferran la Torre, un dels millors del planeta, tot sigui dit. Quina emoció, estar al tret de sortida amb aquests brutals gurús…!

Però estem aquí per parlar de l’esport, i de l’experiència viscuda. Doncs anem per feina!

Pistoletada inicial amb el gran “speaker” Alex Parreño, que encara fa més emocionant l’esdeveniment. Els primers quilòmetres el repte és molt gran, amb la pujada brutal a la que has de fer front. Vas pujant mentre se t’acceleren les pulsacions desenfrenadament. El desnivell es va notant a mida que puges, més o menys fins el quilòmetre 12. És un puja i no baixa. La cara et canvia quan veus corriols de baixada, però als pocs minuts et tornen a posar el cor a prova.

Del km 12 al 16 hi ha poques pujades: bàsicament tobogans per recuperar i pistes forestals amb un paisatge gratificant i preciós. Olor a primavera i corriols que et fan moure el cos i les cames encara més ràpid, tot i que sembli impossible. Se’t renoven les energies…

Del km 16 fins al final pot fer-se agònic, sobre tot amb la solellada que queia. Anava mirant molt a l’horitzó en busca de la meta… quan, de cop, miro el crono i em surten uns 21km. Quina emoció! Quines ganes d’arribar!

I gairebé sense adonar-me’n, ja estava entrant a meta amb una companya de muntanya, l’Angi, amb qui vam petar la xerrada al llarg de la cursa. Els nostres companys ens van abandonar a la meitat del trail… Tenien molta pressa!

Entrada a meta amb un temps de 2:23:23 i la 9a dona, juntament amb la meva companya. Debut acabat! Un debut ben gaudit i que em deixa les piles ben carregades per la propera.

Trail Tres Municipis

Haig de donar les gràcies a l’organització del Trail Tres Municipis, que ha fet una feina fantàstica; en especial al Josep Ramon Claramunt, amb la seva il·lusió i les seves ganes. La vostra feina no té preu!

Sempre gaudint i amb seny, corre per tota la vida.

Salutacions, companys.

Força, salut i km!

Nosaltres també volem agrair el teu testimoni, Isabel, ple de sensacions i de passió per aquest esport. Gràcies per les teves ganes i pel teu esforç!

Ens veiem a meta, corredors!