39a Cursa Pallejà 5 i 10km

Published by championchip on

cursa palleja

Ja la tornem a tenir aquí! Gairebé com una tradició i sent una data assenyalada al calendari de tots els corredors veterans (i no tan veterans), torna la Cursa Pallejà amb la seva 39a edició, i ho fa sense que li pesin gens els anys!

Més aviat tot el contrari. I és que l’experiència és un punt molt a favor pels Pallejanencs. És un fet que cada cop saben adaptar-se millor a les dates en què es celebra la cursa, i els avituallaments en són una bona mostra. Pensats en tot moment per refrescar els corredors, no només aconsegueixen el seu objectiu, sinó que tenen una organització perfecta, amb una distribució precisa i ben calculada. 

A la Cursa de Pallejà podeu triar entre les dues modalitats que hi ha disponibles: 5km i 10km. La 5K serà una volta al circuit i la 10K en seran dues. El circuit és pla i urbà, amb desnivells poc pronunciats, cosa que la fa una cursa ràpida i entretinguda. La sortida i arribada concideixen al mateix punt: el Castell de Pallejà, un punt emblemàtic pel poble. Aquí podreu trobar la zona de recollida de dorsals, serveis, recollida d’obsequis i l’avituallament d’arribada, així també com els temps individuals i la classificació al finalitzar la cursa. 

Com a novetat, la cursa de 5K començarà 10 minuts abans que la de 10K. Així doncs, la 5K comença a les 8:50h, mentre que la 10K ho fa a les 9:00h.

Avituallament

Tot i que ja hem tractat el tema, cal destacar que els punts d’avituallament durant la cursa estaran situats als kms 3, 5 i 8. Evidentment, a la meta també hi haurà el d’arribada, on us podreu refrescar amb fruita fresca i begudes. 

A més, al km 3 hi haurà també una zona amb aspersors, a part de la gent i voluntaris que al llarg de la cursa van tirant aigua per refrescar els corredors. 

Llebres

Comptarem també amb un servei de llebres per ritmes de 4, 4:30, 5 i 5:30 min per km (o el que és el mateix, 40′, 45′, 50′ i 55′).

Senyalització

Excel·lent. Hi ha senyals pintats al terra que indiquen els quilòmetres i fletxes que indiquen el recorregut, a part de cartells grans, tanques i una gran quantitat de fantàstics voluntaris. 

Trofeus

Al finalitzar la cursa es farà, a la mateixa zona, l’entrega dels trofeus a totes les categories premiades. Més tard es podran consultar les fotografies de la línia d’arribada i d’altres punts del circuit.

Serveis

La Cursa de Pallejà va més enllà del concepte de “cursa”. Persegueix l’objectiu de traslladar-la a un esdeveniment social que paralitza tot un poble per donar força als valents i valentes que s’enfronten als 5 o 10 quilòmetres que els separen de la meta. 

Tot això, a més d’un llistat de serveis amb els que, juntament amb l’ambient que es respira, no et quedaràs indiferent i et faran passar un matí que, de ben segur, mantindràs al record!

  • Servei de guardarroba
  • Prova cronometrada amb xip 
  • Cursa infantil
  • Servei de dutxes
  • Servei de massatge
  • Entrepans i menjar a l’arribada
  • Trofeu als guanyadors 
  • Sorteig de premis per tothom

El que és segur és que nosaltres hi serem, i estarem disposats, un cop més, a donar-ho tot per vosaltres. 

No volem tancar aquest post sense abans agraïr al David (www.blogmaldito.com) la seva aportació a aquest post i la seva grandíssima contribució al món del running català. 

Ens veiem a la meta, corredors!