Amb qui he de contactar?

Published by championchip on

Com bé sabreu, a Championchip ens encarreguem del cronometratge de les curses i podem atendre dubtes o incidències amb aspectes relacionats amb el vostre temps realitzat o el vostre perfil a la xarxa xipgroc.cat, per exemple. Però hi ha altres aspectes que no depenen de nosaltres, ja que no som els Organitzadors de les curses. En aquests casos, nosaltres no us podrem ajudar i, per tant, el que haureu de fer és trucar o escriure un mail a la pròpia cursa (els Organitzadors).

Tot seguit us deixem un recull de les situacions o dubtes més comuns que es poden donar o sorgir, i davant els quals heu d’acudir als Organitzadors de la cursa (i no a Championchip).

 • Quan i on es recull el dorsal?
 • Quan s’obren i es tanquen les inscripcions?
 • Canvis d’hora reservada per recollir el dorsal i/o xip de lloguer
 • Horaris de les curses
 • Canvis de data/hora o suspensió de la cursa
 • Aspectes relacionats amb el preu
 • Recorregut de la cursa
 • Fotografies de la cursa
 • Serveis de la cursa (avituallament, samarreta, esmorzar…)
 • Entrega de premis de la cursa

Aquests aspectes no recauen en nosaltres, pel que, si ens contacteu, no podrem donar resposta als vostres dubtes. Entreu directament als webs de les curses i més concretament al Reglament: el 99% dels dubtes estan resolts allà!

D’altra banda, hi ha casos en què sí que us podrem ajudar. En determinades ocasions haureu d’acudir a nosaltres per buscar una solució. Aquestes són les següents:

 • Incidència amb els resultats d’alguna cursa
 • Errors d’introducció d’alguna dada en el moment d’inscriure’s a xipgroc.cat
 • Aspectes o incidències que tinguin a veure amb els xips
 • Entrega de premis de les Lligues Championchip

Així doncs, amb això ja sabeu a qui acudir en cada situació! Si us heu fixat, tot allò relacionat amb aspectes interns i previs a la realització de la cursa són qüestió dels Organitzadors, mentre els aspectes externs o els resultats/classificacions posteriors a la celebració de la cursa, són nostres. D’aquesta manera us estalviareu temps amb cada trucada i podreu arribar a la solució del vostre problema el més ràpid possible.

Ens veiem a meta, corredors!