Fes un bon ús del xip groc!

Published by championchip on

Tenir un xip groc és un plaer! Amb el teu xip pots tenir els teus resultats de forma instantània, pots comparar els teus temps passats i presents, pots fer un seguiment de les teves curses, comparar resultats… però és molt important que, per garantir que tot això es compleixi, sàpigues com utilitzar el xip i respectis les poquetes normes que hi ha (i, sobre tot, no oblidis registrar-te a www.xipgroc.cat)!

  1. Col·loca’t el xip de forma adequada. Per poder-te garantir la teva marca en cada cursa que corris, només et demanem que et col·loquis el xip on toca: AL PEU (als cordons de la teva vamba) o AL TURMELL (amb una polsera amb velcro, per exemple). D’aquesta manera les nostres catifes podran llegir el teu xip sense problemes i nosaltres et podrem proporcionar el teu temps exacte. En aquest post t’ho expliquem amb més detall.
  2. NO corris amb un xip que no és teu! El xip groc és personal i intransferible! Fer servir un xip que no és teu pot comportar la DESQUALIFICACIO tant de l’usuari del xip com del corredor, i tant de la pròpia cursa com de les diferents lligues.
  3. Escriu bé el codi del xip quan t’inscriguis a una cursa. Has de tenir clar que el xip no s’ha d’activar abans de cada cursa, ve funcional de sèrie. El que sí que cal saber és que el codi del xip s’ha de vincular correctament al teu dorsal assignat i les teves dades. Per això es molt important que, en el moment de fer la inscripció a qualsevol cursa, t’asseguris d’haver escrit correctament el codi del teu xip a l’espai corresponent. És l’única manera d’assignar-te un dorsal i de saber que el dorsal que se t’assigna és TEU i només teu.

Aquestes tres normes són les úniques que et demanem que compleixis per tal de poder oferir-te el millor servei possible. Si un d’aquests requisits no es compleix, ho tindrem molt difícil!

A part de saber com utilitzar el xip, cal recordar que ser usuari de xip groc comporta molts avantatges que també has de tenir en compte

  1. Es pot mullar. El material del xip i el funcionament del Sistema fan que pluja, suor o qualsevol condició que pugui fer que el xip quedi xop, siguin completament inofensius i no afectin en res al seu funcionament.
  2. És ecològic. Com que és un xip permanent i no d’un sol ús, no l’hauràs de llençar. Tot el contrari, cursa rere cursa el faràs servir i el medi ambient t’ho agrairà
  3. Permet fer seguiment. Tots els resultats que vagis registrant a les curses amb el teu xip quedaran guardats. D’aquesta forma, a xipgroc.cat els tindràs disponibles sempre que vulguis al teu compte, a més de poder accedir a gràfiques de progrés o comparar els teus temps amb els dels teus amics.
  4. Inscripció gratuïta a les lligues. Pel simple fet de ser usuari d’un xip groc, ja pots participar a les lligues (https://xipgroc.cat/ca/lligues) que gestionem. No cal abonar res i només hauràs de córrer les que et vingui de gust i anar sumant quilòmetres per arribar el més alt possible a la classificació!
  5. T’estalvies diners en cada cursa! A totes les curses es fa distinció entre els participants amb xip groc i els participants sense xip en propietat. Evidentment, els que porteu el xip groc teniu la inscripció a un preu menor. Així doncs, ser usuari de xip groc t’ajuda a estalviar en cada cursa i per sempre!

Unes poquetes normes per gaudir de molts avantatges!

Ens veiem a la meta, corredors!


1 Comment

Comments are closed.