El Run Festival de Tossa de Mar 2018 arriba amb grans novetats!

Published by championchip on

Ja està tot a punt per a una nova edició del Run Festival de Tossa de Mar que es celebrarà el proper diumenge 4 de març a les 10h del matí, amb sortida i arribada des del passeig de mar, just davant la fortificació medieval i de la platja gran de Tossa, considerada una de les 25 millors platges del món.

L’edició de 2018 arriba amb grans novetats i és que a part de poder gaudir com sempre dels diferents recorreguts d’asfalt de 5, 10km i mitja marató, enguany els amants de les curses de muntanya també hi tenen cabuda i podran escollir entre 2 distàncies, una de 8km i una altra de 15km, i així recórrer els camins i corriols del massís de cadiretes.

Tots els recorreguts de les diferents modalitats i distàncies del Run Festival de Tossa, ja siguin de trail o running, es caracteritzen per un marc incomparable on els participants podran gaudir d’un entorn natural i unes vistes espectaculars de la Costa Brava i el Mar Mediterrani.

L’objectiu principal del Run Festival de Tossa de Mar és que els corredors i els seus acompanyants visquin un cap de setmana especial. A més, l’organització ofereix un catàleg de serveis de luxe com servei de fisioteràpia, servei gratuït de guarderia per nens i nenes de 4 a 10 anys, accés a la piscina municipal, uns avituallaments molt complets i una botifarrada en finalitzar la cursa.

Mira el vídeo promocional del Run Festival de Tossa i amb pocs segons voldràs formar part d’aquesta festa del running.

Tota la info a www.runfestivaltossa.com.

DADES DE LA PROVA: Run Festival de Tossa de Mar

DATA: Diumenge 4 de març de 2018
DISTÀNCIES: 5k, 10k i Mitja Marató d’asfalt
Trail de 8 i 15 km
HORA: 10h
SORTIDA: Passeig del Mar de Tossa de Mar
WEB: www.runfestivaltossa.com
YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=WwCGHXLGq2Y
FACEBOOK: https://www.facebook.com/WefeelEvents/
 
Vine a viure el Run Festival de Tossa el proper 4 de març!
 

1.047 Comments

Comments are closed.