Cursa/Caminada solidària per la Llibertat d’expressió i els Drets Humans

Published by championchip on

Cursa/Caminada solidària per la Llibertat d’expressió i els Drets Humans.

El proper dissabte 17 de febrer a les 11h del matí, se celebrarà a Vic una Cursa/Caminada solidària per la Llibertat d’Expressió i els Drets Humans. Els beneficis d’aquesta cursa aniran íntegrament a la Caixa de la Solidaritat.

La Cursa/Caminada tindrà un recorregut de 5km per la Via Verda de Vic, en un entorn idíl·lic, amb sortida i arribada a l’emblemàtic edifici del Teatre de l’Atlàntida. Pràcticament sense desnivell, accessible per a tothom, adaptada a cotxets i cadira de rodes que tant es podrà fer corrent com caminant, serà un dia festiu per a poder reivindicar la llibertat d’expressió.

La cursa s’iniciarà a les 11h, deu minuts abans hi haurà parlaments dels representants de les Institucions i Organitzacions dirigits per Josep Maria Antentas, vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme.

A l’arribada tots els/les atletes i caminadors/es gaudiran d’un esmorzar i bossa del corredor pels participants, fruit de les donacions d’empreses col·laboradores de la comarca. El mateix dia es podran adquirir Xancletes Catalanes, la recaptació de les quals anirà per la Caixa de la solidaritat. Durant la cursa hi haurà servei de guarda-roba.

La cursa forma part de la Lliga ChampionChip. Es poden fer les inscripcions a la web de Diedre i a xipgroc.cat fins dijous dia 15, també es faran inscripcions de dorsals lliures el mateix dia de la cursa. El preu de la inscripció és de 10€ i 5€ pels menors de 10 anys.

Els dorsals de la cursa/caminada començaran amb el número 10, deixant els primers en reconeixement als presos i exiliats polítics.

Ja tenim confirmada l’assistència i suport de corredors com Arcadi Alibés, Empar Moliner, Nandu Jubany, Ferran Latorre, entre d’altres.

La Cursa està organitzada per Diedre,  amb les col•laboracions de Championchip, Plataforma Pro Seleccions Catalanes, l’Ajuntament de Vic, OMNIUM cultural d’Osona i l’ANC d’Osona.

Podeu fer les inscripcions aquí.

Per a més informació de la Cursa/Caminada a Diedre.

Animeu-vos que el mateix dia es fa el mercat setmanal de Vic. Hi esteu tots convidats!!!

 


619 Comments

Comments are closed.