Gran Premi Kronos-ChampionChip

Published by championchip on

Kronos i ChampionChip signen un acord pel qual Kronos lliurarà diversos rellotges, per home i per dona per a sortejar entre els participants a la Lliga ChampionChip, amb els següents dos requeriments: que facin un mínim de 3 curses durant el proper mes de Maig i que facin un “m’agrada” al Facebook de la notícia, que es publicarà a principis de mes.

Aquest any, el mes de Maig comença en dilluns, el dia 1 (amb la festivitat dels treballadors) ja tenim la cursa de Les Tortugues de La Garriga i acaba, pel que fa a curses, el diumenge 28, en el que podreu escollir fins a 4 curses. Durant el mes hi ha un total de 12 curses de tot tipus, per a optar als premis dels rellotges caldrà acabar-ne 3.

Kronos és una marca de rellotges de qualitat que va crear l’any 1930 el barceloní Carlos Vendrell i que ha inspirat a les noves generacions a seguir fabricant els rellotges del segle XXI, tal com es varen crear en el moment de la fundació de l’empresa, però amb la tecnologia i disseny actual.

 


1.832 Comments

Comments are closed.